USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Волинь

На Волині попрощалися із Героєм Дмитром Громовим

З перших днів війни, чоловік не зволікаючи став на захист своєї країни. Був відважним воїном. До останнього подиху боронив кожного з нас від російського окупанта.

Сьогодні 15:57

За 4 місяці волинський бізнес сплатив податків на понад 6 млрд грн

Упродовж січня-квітня 2024 року платники податків Волині спрямували до бюджетів усіх рівнів 6,1 мільярда гривень податкових платежів. Сума сплачених в області податків перевищує минулорічні показники на 15,6%. До фактичних надходжень аналогічного періоду 2023 року надійшло плюс 822 мільярди гривень.

Сьогодні 15:40

Гігантські писанки з круп, макраме і блискіток: у Ковелі – великодній фестиваль-конкурс

Писанки з елементами макраме та в’язання, із круп та навіть у вигляді будиночку. До Великодня в Ковелі провели традиційний фестиваль-конкурс «Писанко, дивуй». Оригінальні гігантські пасхальні символи виготовляли освітяни: хтось – самостійно, а хтось – разом із вихованцями.

Сьогодні 15:07

Загинув майже рік тому: на Волині прощатимуться з військовим Вадимом Ковальчуком

Завтра, 9 травня, об 11:00 загиблого військового зустрічатимуть у м. Горохів біля Хреста борцям за волю і незалежність України, де відбудеться панахида за загиблим.

Сьогодні 14:01

Внаслідок поранень помер військовий з Волині Олександр Гурич

Завтра, 9 травня, у Ківерцях відбудеться прощання з військовим.

Сьогодні 13:11

Через масовану атаку ввечері можливі відключення світла для промисловості по всій Україні

Сьогодні ввечері можливі відключення світла по всій Україні, адже в енергосистемі є дефіцит електроенергії. Він виник через нові пошкодження обладнання електростанцій.

Сьогодні 12:38

Вліз через вікно й поцупив бензопилу: на Любомльщині викрили крадія

7 травня до поліції із заявою звернувся 50-річний житель Любомльської громади. Як з’ясувалося, невідомий через вікно проник до господарського приміщення заявника та викрав бензопилу та інші речі повсякденного вжитку.

Сьогодні 11:48

Був найстаршим сином: на Волині попрощалися з 25-річним захисником Русланом Литвинчуком

Старший солдат 10 окремої гірсько-штурмової бригади Литвинчук Руслан Віталійович загинув 4 травня, отримавши поранення, несумісні з життям, внаслідок мінометного обстрілу позицій на території Донецької області.

Сьогодні 10:58

Волинянин, який збирав для ворогів інформацію про Луцький військовий аеродром, проведе 12 років за ґратами

Маючи можливість спілкуватися у середовищі військовослужбовців, волинянин дізнавався усе, що стосується аеродрому, його охорони, кількості, видів та типів літаків, запасів озброєння та ін. Ця інформація згодом передавалася представнику головного управління генерального штабу збройних сил російської федерації. Припинили діяльність цих ворожих агентів на Волині у березні 2020 року.

Сьогодні 10:41

З початку року Волинська митниця відкрила справ про порушення митних правил на 63 мільйони

У судах за цей період завершено розгляд 58 справ. За рішенням суду конфісковано товарів на майже 12 млн грн, накладено штрафів на 7,7 млн грн.

Сьогодні 09:51

«Неможливо зрозуміти, що таке пекло, доки не побуваєш там», – прикордонниця з Луцька, героїня картини, яку побачать у Нью-Йорку і Парижі

«Неможливо зрозуміти, що таке пекло, доки не побуваєш там», – прикордонниця з Луцька, героїня картини, яку побачать у Нью-Йорку та Парижі

Сьогодні 08:08

Поміч для тих, хто в скруті: у Нововолинську знову запрацює соціальна їдальня

Із 7 травня, після нетривалої перерви, благодійна їдальня у 15 мікрорайоні знову безкоштовно годуватиме тих, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Сьогодні 06:44

На Волині трьом загиблим Героям відкрили меморіальні дошки

7 травня 2024 року у селі Череваха відбулося відкриття на будівлі місцевої гімназії меморіальних дошок в пам’ять колишніх учнів, загиблих воїнів, односельців: Андрія Мефаніка, Андрія Василюка та Сергія Коська.

7 Травня 2024 19:33

На Волині провели в останню дорогу воїна Андрія Беднарчука

Солдат Андрій Беднарчук був призваний до лав ЗСУ у листопаді 2023 року, виконував обов’язки майстра ремонтного відділення. У померлого захисника залишилась дружина, донька та сестра.

7 Травня 2024 17:56

Волинян попереджають про заморозки. Прогноз погоди на тиждень

Протягом найближчих трьох днів на території області прогнозують заморозки на поверхні ґрунту. Температура повітря вдень не перевищуватиме 19° тепла. Переважно буде без опадів.

7 Травня 2024 17:23

На Луганщині загинув волинянин Петро Вакулінський

Загинув воїн, молодший сержант Петро Анатолійович Вакулінський, житель села Жорнище, 11.10.1971 року народження, люблячий чоловік, батько, дідусь, вірний син України.

7 Травня 2024 16:32

На війні загинув волинянин Сергій Віннічук

Солдат 1 взводу 1 батареї 1 самохідного артилерійського дивізіону загинув 2 травня 2024 року під час виконання бойового, захищаючи Україну, її свободу і незалежність, поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

7 Травня 2024 16:00

Хотів уплав потрапити в Польщу – дістав повістку: на Волині затримали двох ухилянтів

Чоловіки не полишають спроб незаконно потрапити до Польщі. Проте їх все одно повертають в Україну.

7 Травня 2024 15:43

Система Orphus