USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині провели в останню дорогу воїна Андрія Беднарчука

7 Травня 2024 17:56
7 травня у Володимирі відбулось прощання з 49-річним військовослужбовцем Андрієм Беднарчуком, серце якого зупинилось 1 травня в обласній клінічній лікарні Дніпра.

Про це повідомили у Володимирській громаді.

Траурний кортеж, який проїжджав вулицями міста, мешканці громади зустріли стоячи навколішки із синьо-жовтими стягами у руках. Чин похорону відбувся у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, куди прийшли рідні, друзі покійного, представники міської та районної влади, а також небайдужі мешканці громади.

«Сьогодні наша громада знову у скорботі через втрату іще одного захисника з Володимира. Усі, хто його знав, згадують Андрія як надзвичайно добру людину – ніколи нікому не відмовляв у проханні допомогти, був щирим та надійним. Війна, на яку він пішов, аби захистити рідну землю від ворога, на жаль, підірвала його здоров’я, через що серце захисника зупинилось у такому молодому віці. Ми повинні завжди пам’ятати ім’я померлого воїна та підтримувати у цю важку хвилину його родину», – зазначив міський голова Ігор Пальонка у своїй скорботній промові.

Солдат Андрій Беднарчук був призваний до лав ЗСУ у листопаді 2023 року, виконував обов’язки майстра ремонтного відділення. У померлого захисника залишилась дружина, донька та сестра.

Поховали військовослужбовця на Алеї Слави Федорівського кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus