USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Загинув майже рік тому: на Волині прощатимуться з військовим Вадимом Ковальчуком

8 Травня 2024 14:01
Знову сумна звістка у Горохівській громаді. Вадим Ковальчук вступив до лав Збройних сил України на захист Батьківщини від московського агресора 25 лютого 2022 року. Однак, 23 липня 2023 року стало трагічним днем – під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Кремінна на Луганщині військовий зник безвісти.

Тривали пошуки постійно, але клята війна забрала життя молодого Воїна. Результат ДНК експертизи підтвердив загибель Вадима Ковальчука. Остання надія близьких, що Вадим досі живий, згасла... Довгий час його тіло перебувало за сотні кілометрів.

Завтра, 9 травня, об 11:00 загиблого військового зустрічатимуть у м. Горохів біля Хреста борцям за волю і незалежність України, де відбудеться панахида за загиблим.

Потому кортеж із загиблим попрямує до домівки у село Озерці, де відбудеться чин поховання.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна шана, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus