USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Соратники Навального показали зсередини «палац Путіна» під Геленджиком

7 Травня 2024 22:34
Фонд боротьби з корупцією напередодні інавгурації правителя Росії Володимира Путіна опублікував відео і фотографії з його палацу під Геленджиком.

Про це пише Українська правда.

"Ми змогли отримати відеозаписи зсередини палацу Путіна в Геленджику, який вже повністю добудували. І тепер ми побачимо все на власні очі – ліпнину, кришталеві люстри, особисту каплицю і, звичайно ж, аквадискотеку. Ми буквально увірвемося до Путіна додому і покажемо, ким він є насправді. Це збожеволілий старий диктатор, який навіть під час розв'язаної ним війни не зміг зупинитися і продовжив будувати свій шикарний палац", – йдеться у повідомленні.

Після розслідування про палац Путіна у 2021 році друг правителя РФ бізнесмен Аркадій Ротенберг заявив, що будівля належить йому і там після ремонту буде відкрито апарт-готель.

Читати ще: Палац Путіна у Геленджику: розкрили секретний чорноморський бункер диктатора

Однак, як з'ясував ФБК, через понад три роки жодного апарт-готелю в палаці на мисі Ідокопас так і не з'явилося, хоча ремонт уже закінчено.
Розслідувачам вдалося отримати відео реальних інтер'єрів палацу. Їх зняли на приховану камеру, хто саме це зробив – не уточнюється.

На відео потрапила аквадискотека, басейн, вулична алея з псевдоантичними статуями, джакузі, масажна зала, численні картини на військово-патріотичну тематику, дорогі меблі та люстри.

Замість кімнати для ігор і казино з'явилася домова каплиця, де розташовано незвичайний триптих з іконами Богородиці, Ісуса Христа і святого Володимира. Там також розташований трон.

ФБК опублікував також поверхові плани приміщень палацу. На момент зйомки ще не всі меблі було розпаковано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Патрiот Показати IP 7 Травня 2024 23:16
Ахаха. Ну дебiли,б....
Так, так до Патрiот Показати IP 8 Травня 2024 01:36
путін і його сраколизи ще ті дебіли...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus