USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85
Соціум

Куди піти в Луцьку: від четверга до четверга. Огляд

Інформаційне агентство Волинські Новини розповідає лучанам про культурні події, які очікують їх протягом цього тижня.

Сьогодні 16:10

8 основних проблем, які розв’язує ЕКЗ

Сьогодні часто застосовують екстракорпоральне запліднення. Технологія ЕКЗ передбачає запліднення яйцеклітин не у жіночому організмі, а в спеціальному середовищі у пробірці. Як свідчить світова статистика, щороку на планеті виконують приблизно 2 400 000 циклів ДРТ. Щороку завдяки цій методиці народжується приблизно 500 000 малюків.

Сьогодні 15:53

У Луцьку попрощалися з підполковником Василем Матюком

Василь Матюк працював у ДКП «Луцьктепло», очолював службу охорони і цивільного захисту. Та вже 24 лютого мобілізувався до Збройних Сил України, як і у 2014 році.

Сьогодні 15:02

Брали по 5000 доларів: волинянин зі спільником переправляли чоловіків за кордон

Свої послуги фігуранти оцінювали у 5000 доларів США. Таким чином вони уможливили виїзд з України у період дії правового режиму воєнного стану шести військовозобов'язаних чоловіків.

Сьогодні 14:29

У Міноборони сказали, коли запрацює е-кабінет військовозобов'язаного

Електронний кабінет військовозобов'язаного запрацює 18 травня. Зараз мобільний застосунок розроблюють – його можна буде завантажити в App Store і в Google Play Market.

Сьогодні 14:12

Волинська філія «Газмережі» перевірить мережі у майже 1000 будинках

У першому кварталі 2024 року спеціалісти Волинської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» провели технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання в 77 багатоквартирних будинках області. Під час виконання робіт зафіксували 100 порушень, усунули більше 600 витоків у 75 багатоквартирних будинках.

Сьогодні 12:32

У Ковельському районі запрацювала нова поліцейська станція

Поліцейський офіцер громади, який несе тут службу, обслуговуватиме 11 населених пунктів, в яких проживають понад три тисячі осіб. Проєкт втілили у Сереховичівській територіальній громаді.

Сьогодні 12:15

На Волині вилучили контрабандні електронні сигарети вартістю 3,2 млн

Під час слідчих дій було встановлено, що в будинку, де зберігався контрабандний товар, проживає працівник митниці.

Сьогодні 11:58

«Укрпошта» випускає нову марку, присвячену очищенню Чорного моря від російських кораблів

На марці зображені кораблі, що були знищенні або пошкоджені ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ.

Сьогодні 11:08

Родині загиблого волинського військового вручили його «Хрест Героя»

Орден «Хрест Героя» вручили родині загиблого воїна з Торчинської громади Сергія Семенова. Військовий загинув ще у квітні 2022 року в запеклих боях з окупантами у Харківській області поблизу населеного пункту Ізюмське.

Сьогодні 10:36

Завтра у Луцьку відбудеться Хресний хід: на кількох вулицях зупинять рух транспорту

Тимчасово призупинять рух транспорту за таким маршрутом: вулиця Данила Галицького, майдан Братський міст, вулиця Лесі Українки, вулиця Градний Узвіз.

Сьогодні 10:02

Як відбуватимуться богослужіння у храмах Луцька на Страсний тиждень та Великдень. Розклад

У неділю, 5 травня, християни східного обряду святкуватимуть Великдень. Богослужіння у греко-католицьких церквах і храмах ПЦУ будуть проводити з урахуванням обмежень, що діють під час комендантської години.

Сьогодні 09:13

Волинянка крала мобільні телефони і тепер сяде за ґрати

Волинянка крала мобільні телефони. Нещодавно в апеляційному суді просила її надто сильно не карати. Мовляв, усвідомила провину й має намір стати на шлях виправлення. Чи повірив суд обвинуваченій та яке покарання врешті призначив?

Сьогодні 07:15

Вчені знайшли єдине місце на Землі, яке не страждає від глобального потепління

Згідно з останніми дослідженнями, проведеними вченими з Університету Вайомінгу, тривалість, протягом якої Єллоустоунське озеро щороку лишається вкритим льодом, не змінюється протягом останнього століття, навіть на тлі зростання регіональних температур.

Сьогодні 00:32

2 травня: свята, події, факти. День немовляти та перший електричний трамвай у Києві

2 травня відзначають Міжнародний день Гаррі Поттера, Всесвітній день тунця, Всесвітній день запобігання булінгу, Всесвітній день скрапбукінгу (мистецтва оформлення фотоальбомів) та День немовляти.

Сьогодні 00:00

США запровадили новий пакет санкцій проти Росії

Мінфін США також наклав санкції на майже 60 осіб з інших країн, які дозволяють РФ купувати технології та обладнання з-за кордону.

1 Травня 2024 23:29

З Луцька передали допомогу військовим, які зараз на Куп’янському напрямку

Мер Луцька з представникам міськради відвідали військових із 14 ОМБр та 3-ої окремої штурмової бригади та передали їм нову допомогу.

1 Травня 2024 22:15

Судять волинянина, який вкрав електросамокат і телефон під час іспитового терміну

Не дочекався завершення іспитового терміну та скоїв два нових злочини. І замість того, щоб визнати провину, обвинувачений разом зі своїм адвокатом просять суд зняти всі звинувачення і винести виправдальний вирок.

1 Травня 2024 21:21

Система Orphus