USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

У Ковельському районі запрацювала нова поліцейська станція

2 Травня 2024 12:15
Задля зміцнення безпекового середовища у Ковельському районі запрацювала 18 поліцейська станція. Проєкт втілили у Сереховичівській територіальній громаді.

Про це інформують на сторінці Ковельського районного управління поліції у Фейсбуці.

Поліцейський офіцер громади, який несе тут службу, обслуговуватиме 11 населених пунктів, в яких проживають понад три тисячі осіб. Кожен мешканець віднині може з будь-яких питань звертатись до свого поліцейського офіцера, майора поліції Бурди Олега Анатолійовича, він щодня буде поруч із людьми.

До того ж поліцейський офіцер підзвітний громаді, він відвідуватиме сесії, подаватиме пропозиції для зміцнення безпекового середовища тощо.
Читати ще: На Волині запрацювала 38 поліцейська станція

Всі необхідні умови Сереховичівська громада виконала: облаштувала для свого офіцера службове приміщення, придбала автомобіль.

Нацполіція, зі свого боку, здійснила відбір та навчання кандидата з числа найдосвідченіших претендентів, забезпечила його одностроєм, зброєю тощо.
Читати ще: На Волині запрацювала 37 поліцейська станція

Під час відкриття станції заступник начальник ГУНП у Волинській області Сергій Козак розповів, що на території області вже функціонує 39 поліцейських станцій, де служать 61 поліцейський офіцер громади. Зокрема, у Ковельському районі розпочала функціонування 18 поліцейська станція. На цьому в поліції не зупиняються, адже мета – аби кожна громада області мала поліцейських офіцерів.

«Вдячний громаді та голові за облаштування поліцейської станції та придбання службового автомобіля для свого офіцера. Усе це – задля зміцнення безпекового середовища та покращення якості надання поліцейських послуг навіть у найвіддаленіших селах».

Основні завдання поліцейських офіцерів громади: забезпечення правопорядку, стеження за дотриманням правил дорожнього руху, запобігання правопорушенням та злочинам, а також надання якісних поліцейських послуг населенню.
Заступник начальника Ковельського управління поліції Павло Микитюк побажав громаді безпечного життя, а поліцейському офіцерові – сумлінно виконувати свої службові обовʼязки.

Участь у відкритті станції у Сереховичах взяли також представники органів самоврядування, місцеві мешканці та співробітники поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Макс Показати IP 2 Травня 2024 13:35
Чому вони не на фронті ???
Анонім Показати IP 2 Травня 2024 22:18
Які всі стрункі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus