USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцьку рятувальники визволили з квартири пенсіонера

2 Травня 2024 11:25
Протягом минулої доби рятувальники Ковельщини ліквідували пожежу сміття, а надзвичайники Луцька провели аварійне відкривання дверей квартири.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині

Поблизу селища Турійськ Ковельського району трапилася пожежа сміття на відкритій території. На місце події прибув черговий підрозділ 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини з селища та за допомогою водяного ствола приборкали займання на площі – 0,03 га.

Повідомлення про пожежу надійшло о 16:47, а о 17:16 її ліквідовано. Імовірна причина події – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Читати ще: За добу на Волині ліквідували п'ять пожеж, в одній постраждав чоловік
Рятувальники 25-ї ДПРЧ провели аварійне відкривання дверей квартири на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці На Таборищі в місті Луцьку.

У помешкання знаходився чоловік 1941 р.н., який впав та потребував допомоги. Рятувальники за допомогою драбини через вікно потрапили в середину квартири та відчинили двері зсередини, аби надати доступ медикам до чоловіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus