USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10
Соціум

Перебував у відпустці: в пожежі на Ковельщині загинув військовий Анатолій Мрочко

Сьогодні, 17 травня, перебуваючи у відпустці, внаслідок пожежі трагічно обірвалося життя нашого Захисника, жителя села Тур Ковельського району Мрочка Анатолія Федоровича 1977 року народження.

Сьогодні 12:17

У ліцеї на Ковельщині відкрили клас безпеки

Новий безпековий простір з’явився в Ковельському районі на базі Ратнівського ліцею №1 Ратнівської селищної ради. Клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки, є зона психологічного розвантаження та ігрова, а також зона безпеки дорожнього руху.

Сьогодні 12:01

Найпопулярніші стилі жіночого взуття цього літа

Літо – це час легкості, яскравих кольорів та модних експериментів. Щоразу з настанням теплих днів модниці шукають найкращі варіанти взуття, щоб виглядати стильно та відчувати себе комфортно. Інтернет-магазин INTERTOP пропонує багатий вибір жіночого одягу, взуття та аксесуарів від найкращих світових брендів. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші стилі жіночого взуття цього літа.

Сьогодні 11:28

Через необережне поводження з вогнем на Волині горіли сміття й чагарники

Минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі на відкритих територіях – у Луцькому, Ковельському й Володимирському районах. Усі пожежі спровоковані необережним поводженням громадян з вогнем. Тривають заходи із встановленням осіб, причетних до їх виникнення.

Сьогодні 11:11

На півночі Вовчанська захисники проводять зачистку і не дають ворогу закріпитися, – Генштаб

За минулу добу на фронті відбулося 141 бойове зіткнення із окупантами, з них 11 – на Харківщині. Захисники проводять зачистку вулиць на півночі Вовчанська, не даючи противнику закріпитися.

Сьогодні 10:39

Експлуатується з 1989 року: мер перевірив, як ремонтують тепломережу на Відродження у Луцьку

ДКП «Луцьктепло» у міжопалювальний період активно проводить ремонтні роботи на мережах, аби в осінньо-зимовий період мінімізувати кількість аварійних ситуацій. На жаль, мережі зношені і часто стаються пориви. Тож підприємство працює на випередження та капітально ремонтує найпроблемніші ділянки.

Сьогодні 10:22

У дружин посадовців Укроборонпрому та Кабміну виявили нерухомість у Дубаї

Йдеться про директора департаменту Кабміну Віталія Коблоша, керівника бюро підприємства комплексу Іскра Віктора Перепелиці та в.о очільника підприємства КМДА Дмитра Рахматулліна.

Сьогодні 10:05

Від класики до сучасних тенденцій: як у Луцьку відзначатимуть День музеїв

Щороку 18 травня світ відзначає Міжнародний день музеїв. Із цієї нагоди управління туризму та промоції міста Луцької міської ради підготувало низку подій, що відбудуться в луцьких музеях.

Сьогодні 09:16

Під час нічної атаки ворога збито всі 20 «Шахедів», – Генштаб

У ніч на 17 травня ворог атакував Укаїну двадцятьма ударними БПЛА типу Shahed із районів Приморсько-Ахтарська та Курська. Усі було збито в межах Харківської, Полтавської, Вінницької, Одеської та Миколаївської областей.

Сьогодні 08:25

У двох громадах на Волині розробили програми для кривдників

Одним із напрямків державної політики у сфері протидії та запобігання домашньому насильству є робота з кривдниками шляхом проходження програм, які покликані допомогти змінити насильницьку поведінку в приватних стосунках на неагресивну. Програму для кривдників можуть застосовувати і в межах притягнення кривдника до адміністративної відповідальності, і в межах притягнення особи до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний із домашнім насильством.

Сьогодні 07:45

Сім років позбавлення волі: волинянина всьоме судили за грабіж

Удень 9 жовтня 2023 року шість разів до того судимий чоловік на автостанції на вулиці Конякіна в Луцьку викрав у потерпілого 20500 гривень. Дії зловмисника було викрито, він викинув гроші та намагався утекти, проте його затримали небайдужі громадяни.

Сьогодні 06:47

Вчені виявили причину смертельних тромбів, пов'язаних із вакцинами J&J та AstraZeneca

Згідно з результатами дослідження, вакцини на основі аденовірусу, як-от J&J та AstraZeneca, містять компонент, який у генетично схильних людей може спровокувати вироблення незвично структурованих антитіл проти білка, залученого до згортання крові. Дослідники планують ідентифікувати цей компонент і спробувати видалити його за допомогою генної інженерії.

Сьогодні 06:19

Вчені з'ясували, як збільшити тривалість людського життя до 150 років

Як зазначають науковці, тривалість життя людини зумовлена чисельними факторами, які впливають на довголіття. Серед них – харчування, психологічний стан та, безумовно, спосіб життя.

Сьогодні 00:18

17 травня: свята, події, факти. Міжнародний день віртуальних помічників та День горіха

Сьогодні відзначають Всесвітній день інформаційної спільноти, Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертонією, День пульмонолога, Всесвітній день інтернету, Всесвітній день електрозв’язку та інформаційного суспільства, День горіха, День видів, що зникають, Міжнародний день віртуальних помічників, Міжнародний день боротьби з гомофобією, трансфобією і біфобією, Міжнародний день телефону довіри для дітей, Всесвітній день обізнаності про нейрофіброматоз.

Сьогодні 00:00

Девіда Коперфілда звинуватили в сексуальному насильстві, – The Guardian

Відомого американського ілюзіоніста, 67-річного Девіда Коперфілда звинуватили в сексуальному насильстві та в неналежній поведінці з 16 жінками в період із кінця 1980-2014 років. Понад половина постраждалих заявили, що на момент спілкування з Коперфілдом були неповнолітніми.

16 Травня 2024 23:38

У лютому 2022 році РФ запустила в космос ядерний супутник, – ЗМІ

Росіяни стверджують, що космічний апарат призначений для наукових досліджень, але американці в це не вірять.

16 Травня 2024 23:18

Забудовника в Нововолинську змусять сплатити понад 1,2 млн грн до бюджету громади

Прокурори встановили, що суб'єкт господарювання здійснив будівництво багатоквартирного будинку в Нововолинську, проте, всупереч вимогам закону, не сплатив кошти пайової участі до місцевого бюджету. При цьому міська рада самостійно не вживала заходів, у тому числі в судовому порядку, задля стягнення їх із забудовника.

16 Травня 2024 23:00

Як завтра на Волині діятимуть графіки погодинного знеструмлення

НЕК «Укренерго» встановило ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області на 17 травня з 00:00 до 08:00 та з 19:00 до 24:00.

16 Травня 2024 22:39

Система Orphus