USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Луцьку – футзальний турнір серед шкіл: хто переміг. Фото

19 Квітня 2024 16:07
В обласному центрі Волині вчергове провели турнір з футзалу серед шкіл Луцької міської громади. Цього разу на футзальних полях зійшлися учні восьмих-дев’ятих класів. Перемогу здобула команда ліцею №10.

Організували турнір для школярів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», департамент освіти Луцької міської ради, Федерація футболу міста Луцька та ОДЮСШ.

Загалом участь у турнірі взяло 27 команд. На першому етапі їх поділили на дев’ять груп. З переможців груп на першому етапі знову сформували три групи. У фіналі зустрілися переможці груп другого етапу, які грали між собою за коловою системою.
Третє місце зайняла команда ліцею №23, срібні нагороди вибороли футзалісти з ліцею №5, а головний трофей турніру здобула команда ліцею №10.
Щодо індивідуальних номінацій, то звання кращого бомбардира виборов гравець команди ліцею №5 Артем Назаренко, кращим захисником організатори визнали гравця ліцею №10 Дмитра Дяка, кращим голкіпером – гравця команди ліцею №5 Артема Янішевського, а кращим гравцем турніру – футзаліста команди ліцею №10 Богдана Цапа.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що запит на організацію турніру з футзалу серед учнів восьмих-дев’ятих класів був дуже довго.

«По кількості команд, які взяли участь в турнірі, бачимо, що діти дуже хотіли позмагатися між собою. Протягом тижня за вихід до фіналу боролися 27 команд, а сьогодні відбувся запеклий фінальний етап – колективи змагалися до останнього. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» з радістю долучається до організації подібних турнірів, адже бачимо, що діти потребують цього. Ми підтримуємо їхнє бажання розвиватися, займатися спортом. Бачимо, що спорт – це той вид діяльності, який відволікає дітей від війни, стресу, ґаджетів, шкідливих звичок, та залучає їх до здорового способу життя», – наголосила Катерина Шкльода.
Вчитель фізичної культури ліцею №10 Петро Мельничук своєю чергою розповів, що фактично кожен з гравців його команди тренується у тому чи іншому клубі. На його переконання, такі турніри дуже важливі для них, бо вони можуть продемонструвати те, чого навчилися на тренуваннях.

«На турнірі діти можуть показати себе, перевірити свої сили на фоні інших команд, тому проводити подібні змагання дуже важливо, вони допомагають їм розвиватися. Я задоволений виступом своєї команди на всі сто відсотків, адже ми посіли перше місце. Хлопці старалися і це дало свій результат», – резюмував Петро Мельничук.
Традиційно команди-переможниці отримали від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» не лише кубки та медалі, а й м’ячі, що дозволить покращити спортивно-інвентарну базу їхніх шкіл та ще краще підготуватися до майбутніх турнірів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus