USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

На війні загинули двоє військових із волинської бригади

2 Травня 2024 16:58
Війна забрала життя двох військових із 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого – Андрія Алексєєва та Дмитра Васильєва. Героїв провели в останню путь 29 квітня у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці.

Про це інформують у Волинській єпархії ПЦУ.

Солдат Васильєв Дмитро Олексійович, 1993 року народження, родом із м. Щастя Луганської області, служив у 14-й ОМБр. Помер 25 квітня в лікарні після важкого поранення.

Алексєєв Андрій Дмитрович, 1970 року народження, випускник Луцького педколеджу, служив у 14-й ОМБр біля Куп’янська Харківської області. Помер 23 квітня після поранення. У нього залишилися дружина, дочка і син.

Слова співчуття щодо загибелі Героя висловили у Забузькому ліцеї Рівненської сільської ради, де працював його батько.

«Висловлюємо щирі співчуття Алексєєву Дмитру Федоровичу з приводу непоправної втрати сина, захисника України – Алексєєва Андрія Дмитровича. Поділяємо горе Вашої родини та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі», – йдеться у повідомленні.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам Захисників. Вічна шана, честь і слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus