USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.83 40.10
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку маленькі футзалісти змагалися за призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Фото

17 Вересня 2022 13:28
В обласному центрі Волині стартувала серія футзальних турнірів на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Сьогодні у Волинській ОДЮСШ між собою зійшлися шість команд, гравці яких 2013 року народження та молодші.

Серед організаторів турніру Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та Асоціація футзалу Луцька. Серію турнірів започаткували кілька років тому, але різні вікові групи беруть участь не лише у футзальних змаганнях, а й у турнірах з волейболу та футболу.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода розповіла, що сьогоднішній турнір перший в сезоні, але змагання й далі продовжуватимуться для інших вікових груп.

«Ми раді, що є можливість грати в чудовому залі ОДЮСШ, та не зважати на погодні умови. Також хочу подякувати Збройним силам України, що в нас є можливість у відносно мирному Луцьку проводити змагання для дітей і допомагати їм відчувати себе у спокої та ставати сильнішими. Дуже важливо забезпечити дітям безперервний тренувально-змагальний процес, аби в майбутньому Україна була представлена на міжнародних аренах», – наголосила Катерина Шкльода.
У фіналі турніру зійшлися команди «Волинь» та «Олімпія», але у напруженій грі перемогу святкували останні. Тренер команди-переможця Тарас Бондарчук відзначив, що його команді завжди дуже приємно вигравати матчі, але за кулісами ігор його підопічні дуже важко працюють на тренування для перемог.

«Приємно грати з сильними суперниками, адже ці ігри показують наші слабкі сторони. Чим складнішою є гра, тим приємніші емоції. Коли м’яч в нас, то ми завжди намагаємося комбінувати, коли у суперника, то ми стараємося нав’язати боротьбу. Тому сьогоднішньою грою ми дуже задоволені», – зауважив тренер «Олімпії».
У трійку призерів також потрапила команда «Юніор-Мідас», завоювавши бронзові медалі, саме їхній воротар Дарина Кусинська стала найкращим голкіпером турніру.
Звання кращого бомбардира здобув Ярослав Панасюк, найкращим гравцем визнали Матвія Власюка, а MVP турніру став Матвій Гандзюк.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фанат Показати IP 17 Вересня 2022 19:53
Волинь падає на очах При Іваницькому ніколи не програвали тим більше в Луцьку. А зараз все робиться за гроші батьків, а толку нуль. Це дуже сумно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus