USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Не побачив: у Луцьку водій мінівена, який збив на переході жінку, відбувся штрафом у 850 грн

20 Квітня 2024 23:34
В обласному центрі Волині водій мінівена, який збив на переході жінку, заплатить 850 гривень штрафу.

Відповідну постанову ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Як ідеться у матеріалах справи, ДТП сталася в обідню пору торік 28 жовтня. Водій Seat Alhambra 1.9D Микола Ч. рухався вулицею Карпенка-Карого в напрямку вулиці Конякіна в крайній лівій смузі.

Він не зреагував на те, що попутній автомобіль в правій крайні смузі попереду зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом неподалік ТЦ «Ювант», аби надати дорогу пішоходам, та продовжив рух. Внаслідок цього водій Seat допустив наїзд на жінку, яка переходила дорогу справа наліво відносно напрямку руху його автомобіля.

Читати ще: Водія Citroen, який у Рованцях збив на переході жінку, оштрафували на 850 гривень

Дії Миколи Ч. кваліфікували за ст. 124 КУпАП (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). На суді він пояснив, що не побачив пішохода.

Докази підтвердили вину водія, тож суд оштрафував його на 850 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus