USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку пенсіонер на Mazda, який збив жінку на переході, відбувся умовним покаранням

6 Квітня 2024 14:27
В обласному центрі Волині три роки умовного покарання отримав пенсіонер, який наприкінці минулого року за кермом Mazda збив 51-річну жінку на пішохідному переході.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

ДТП трапилася ввечері 20 грудня на вулиці Карпенка-Карого. Водій Mazda CX-7 Юрій П. рухався зі швидкістю 30 кілометрів на годину. Однак повертаючи праворуч на шляхопровід проспекту Перемоги, чоловік втратив пильність та допустив наїзд на жінку, яка переходила дорогу «зеброю» зліва направо відносно руху авто.

Потерпіла отримала відкритий подвійний перелом обох кісток правої гомілки, які за ступенем тяжкості є тяжкими тілесними ушкодженнями.

Юрій П. не заперечував своєї вини. Чоловік підтвердив обставини ДТП та повідомив, що добровільно відшкодував відшкодував моральні та матеріальні збитки.

Представник потерпілої підтвердив, що збитки було відшкодовано, та просив призначити винуватцю ДТП покарання, яке суд вважав за потрібне.

З матеріалів справи відомо, що обвинуваченому 60 років, він є військовим пенсіонером, його позитивно характеризують за місцем проживання. Врахувавши ці обставини, суд замінив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на два роки трьома роками іспитового строку.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus