USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Волинь

На Маневиччині попрощалися з воїном Анатолієм Оніщуком

Учора, 16 травня, в селі Чорниж живим коридором, навколішки, з державною символікою та квітами провели в останню дорогу Захисника України Оніщука Анатолія Михайловича.

Сьогодні 14:30

На Харківщині загинув 23-річний Герой з Волині Віктор Шворак

Трагічна звістка знову надійшла на Камінь-Каширщину. Загинув 23-річний житель села Радошинка Шворак Віктор Анатолійович. Життя мужнього воїна обірвалося у Харківській області 15 травня.

Сьогодні 14:13

Перебував у відпустці: в пожежі на Ковельщині загинув військовий Анатолій Мрочко

Сьогодні, 17 травня, перебуваючи у відпустці, внаслідок пожежі трагічно обірвалося життя нашого Захисника, жителя села Тур Ковельського району Мрочка Анатолія Федоровича 1977 року народження.

Сьогодні 12:17

У ліцеї на Ковельщині відкрили клас безпеки

Новий безпековий простір з’явився в Ковельському районі на базі Ратнівського ліцею №1 Ратнівської селищної ради. Клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки, є зона психологічного розвантаження та ігрова, а також зона безпеки дорожнього руху.

Сьогодні 12:01

Через необережне поводження з вогнем на Волині горіли сміття й чагарники

Минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі на відкритих територіях – у Луцькому, Ковельському й Володимирському районах. Усі пожежі спровоковані необережним поводженням громадян з вогнем. Тривають заходи із встановленням осіб, причетних до їх виникнення.

Сьогодні 11:11

На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Дмитрука

16 травня в Шацьку попрощалися з 56-річним військовослужбовцем Сергієм Дмитруком, який помер після важких поранень, отриманих на війні з російськими окупантами.

Сьогодні 10:55

На Волині у пожежах загинув чоловік, ще один травмувався

Обставини загибелі людини та причину пожежі з'ясовують. За попередніми даними, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем під час куріння.

Сьогодні 09:49

Від класики до сучасних тенденцій: як у Луцьку відзначатимуть День музеїв

Щороку 18 травня світ відзначає Міжнародний день музеїв. Із цієї нагоди управління туризму та промоції міста Луцької міської ради підготувало низку подій, що відбудуться в луцьких музеях.

Сьогодні 09:16

У двох громадах на Волині розробили програми для кривдників

Одним із напрямків державної політики у сфері протидії та запобігання домашньому насильству є робота з кривдниками шляхом проходження програм, які покликані допомогти змінити насильницьку поведінку в приватних стосунках на неагресивну. Програму для кривдників можуть застосовувати і в межах притягнення кривдника до адміністративної відповідальності, і в межах притягнення особи до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний із домашнім насильством.

Сьогодні 07:45

Сім років позбавлення волі: волинянина всьоме судили за грабіж

Удень 9 жовтня 2023 року шість разів до того судимий чоловік на автостанції на вулиці Конякіна в Луцьку викрав у потерпілого 20500 гривень. Дії зловмисника було викрито, він викинув гроші та намагався утекти, проте його затримали небайдужі громадяни.

Сьогодні 06:47

Забудовника в Нововолинську змусять сплатити понад 1,2 млн грн до бюджету громади

Прокурори встановили, що суб'єкт господарювання здійснив будівництво багатоквартирного будинку в Нововолинську, проте, всупереч вимогам закону, не сплатив кошти пайової участі до місцевого бюджету. При цьому міська рада самостійно не вживала заходів, у тому числі в судовому порядку, задля стягнення їх із забудовника.

16 Травня 2024 23:00

Як завтра на Волині діятимуть графіки погодинного знеструмлення

НЕК «Укренерго» встановило ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області на 17 травня з 00:00 до 08:00 та з 19:00 до 24:00.

16 Травня 2024 22:39

Волинські оперативники СБУ викрили чергового колаборанта у Запоріжжі

Оперативники Волинського управління СБУ встановили, що 36-річний житель селища Приазовське Мелітопольського району Запорізької області добровільно перейшов на бік ворога та вступив до лав незаконного карального органу окупантів – т. зв. «головного управління міністерства внутрішніх справ Запорізької області».

16 Травня 2024 22:22

Від тяжкої хвороби помер військовий родом з Волині Валентин Жучок

20 липня 2023 року добровольцем став на захист рідної країни. Відповідальним, комунікабельним, добрим ввічливим, товариським, працьовитим, мужнім – таким Валентин Іванович залишиться в пам’яті всіх тих, хто його знав та поважав.

16 Травня 2024 21:45

У бою на Донеччині загинув волинянин Сергій Макарчук

Трагічна звістка знову стривожила Маневицький край. Невимовне горе чорним крилом огорнуло родину Макарчуків із Маневич.

16 Травня 2024 21:26

Волинський експосадовець, який за звільнення відсудив у держави понад 800 тисяч, вимагає нової виплати

Звільнений керівник відділу виконавчої служби у Волинській області Олександр Куляша намагається через судові інстанції домогтися для себе чиновницького портфеля і грошей.

16 Травня 2024 21:08

На Волині водій пропонував патрульним 1000 гривень хабара

14 травня працівники групи реагування патрульної поліції на автодорозі поблизу селища Маневичі Камінь-Каширського району зупинили автомобіль марки «Audi» за порушення Правил дорожнього руху.

16 Травня 2024 20:50

На Волині шукають зниклого майже три тижні тому пенсіонера

Пенсіонер 28 квітня поїхав з дому велосипедом іноземного виробництва, типу дамка, сірого кольору, колеса маленькі.

16 Травня 2024 20:32

Система Orphus