USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44

Від тяжкої хвороби помер військовий родом з Волині Валентин Жучок

16 Травня 2024 21:45
Через тяжку хворобу 16 травня помер військовослужбовець ЗСУ родом з с. Видраниця Валентин Жучок.

Про це повідомила Овруцька міська рада.

«Із сумом повідомляємо, що сьогодні 16 травня 2024 р., внаслідок тяжкої хвороби, помер військовослужбовець ЗСУ, житель м. Овруч – Жучок Валентин Іванович, 27.11.1977 р. н.

Народився Валентин Іванович в с. Видраниця Ратнівського району Волинської області. У 1997 році розпочав службу в прикордонних військах в м. Овруч. З 2014 по 2021 рік проходив службу в зоні АТО/ООС. Після виходу на військову пенсію – працював оператором котельні Овруцької міської ради.

20 липня 2023 року добровольцем став на захист рідної країни. Відповідальним, комунікабельним, добрим ввічливим, товариським, працьовитим, мужнім – таким Валентин Іванович залишиться в пам’яті всіх тих, хто його знав та поважав.

Овруцький міський голова Іван Коруд, колектив міської ради та жителі громади висловлюють щирі співчуття дружині Аллі Петрівні, сину Олександру, доньці Ангеліні, матері Хуанні Севастянівні, братам Петру Івановичу та Руслану Івановичу, сестрі Людмилі Іванівні, близьким, рідним, колегам, бойовим побратимам з приводу передчасної смерті нашого Героя. Нехай душа Валентина Івановича знайде вічний спокій. Світла пам’ять та Слава Герою!» – наголосили в міській раді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus