USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Іспанії заарештували український екіпаж судна, де виявили 600 мішків гашишу

10 Серпня 2017 16:52
Біля узбережжя Іспанії затримали судно з тоннами гашишу та 11 українцями, інформує Європейська правда з посиланням на іспанське видання El Mundo.

Затримання відбулося 8 серпня неподалік від міста Альмерія, хоча операція іспанської влади розпочалася ще за тиждень до того.

Вертоліт іспанських митників помітив судно Lady Boss у районі, де зазвичай перевантажують наркотики. Торгове судно ішло під прапором Коморських островів. На його борту виявили 600 пакунків з гашишем. За попередніми оцінками, це 18 тисяч кілограмів.

Внаслідок спільної операції іспанських податківців та цивільної гвардії заарештували 13 членів екіпажу. Серед них – 11 українців та двоє болгар. Судно конфіскували та передали у порт Альмерії.

Видання "Думская" повідомляє, що серед моряків є жителі Одеси та Одеської області.

Як роз’яснили у податковій службі Іспанії, операція була проведена у рамках боротьби з незаконним обігом наркотиків на так званому Східному маршруті, через який торговці доправляють наркотики у східну частину Середземного моря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus