USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Ковельщині попрощалися з Героєм Андрієм Ярошиком

25 Квітня 2024 18:45
Сьогодні, 25 квітня, у Скулині на Ковельщині в останню земну дорогу проводжали Героя Андрія Ярошика.

Про це повідомили в Колодяжненській громаді.

Андрій Олександрович Ярошик народився 6 грудня 1987 року в Скулині, там і проживав. Працював у місцевій пожежній охороні. Любив спорт та загалом був активною людиною. Коли в селі, ще до війни, організовували виступи, концерти – був учасником художньої самодіяльності, адже вмів розвеселити людей, подарувати позитивний настрій.

…Та все перервала повномасштабна війна. Андрій вступив у лави 100-ї бригади ТРО. Служив у кулеметному взводі. Останнім місцем служби була Донеччина, де захисник, залишаючись відданим військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 21 квітня 2024 року в населеному пункті Очеретяне. У захисника залишилися матір, брат, дружина та маленький син.
Не так давно, в березні, військовий побував удома у відпустці. На превеликий жаль, востаннє…
Величезна кількість людей напередодні зустрічала його живим коридором шани, встеляючи шлях весняними квітами, а сьогодні громада прийшла попрощатися і знову принесла в останній дарунок багато живих квітів. Підтримати рідних і близьких та розділити їхній біль.
Поховали Андрія Ярошика на кладовищі у Скулині з усіма релігійними та військовими почестями.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus