USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Луцьк

«Скрижаль голосу»: луцький музикант випустив навчальну книгу

Музикант із Луцька, фронтмен гурту «Мотанка» Віктор Верба (Жалнін) випустив дебютну книгу. Це навчальне видання з вокалу під назвою «Скрижаль голосу». Книга містить 472 сторінки, 173 QR-коди із відео та поясненнями, 100 демонстраційних вправ у відео та 20 ексклюзивних вправ в аудіозаписах.

Сьогодні 22:15

У День пам’яті та перемоги над нацизмом мер Луцька привітав ветеранів Другої світової війни

Ігор Поліщук подякував учасникам Другої світової за їхній внесок у здобуття перемоги над нацизмом, побажав їм сили, міцного здоров’я та щоб вони дожили до нашої української Перемоги.

Сьогодні 21:01

У Луцьку на Ковельській авто збило 7-річну дівчинку

Водійка автомобіля Ford збила 7-річну дівчинку. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує обставини ДТП та опитує свідків.

Сьогодні 19:10

У Луцьку затримали чоловіка, який у парку розмахував ножем і кидався на людей

Інцидент трапився 8 травня в обідню пору у парку 900-річчя. Чоловік намагався чинити опір правоохоронцям, розмахував ножем. Його затримали та доставили у відділок.

Сьогодні 18:32

Робототехніка та управління дронами: в ЛНТУ відкрили STEM-лабораторію для юних науковців. Фото

В рамках проєкту «Дитячий університет», який був започаткований Волинською обласною Малою академією наук і Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з ЛНТУ та ВНУ, для юних науковців відкрили чергову STEM-лабораторію. Цього разу в політесі.

Сьогодні 18:14

Водій Opel виїхав на зустрічну смугу: у Луцьку на Перемоги – аварія

Водій автомобіля Opel виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення із автомобілем Nissan. На місці ДТП працюють правоохоронці.

Сьогодні 17:55

У Луцьку парком бігали 150 школярів-легкоатлетів. Фото

У парку імені 900-річчя Луцька відбувся відкритий чемпіонат міста з легкоатлетичного кросу. Участь у змаганнях узяли учні 8–11 класів із місцевих навчальних закладів.

Сьогодні 17:21

Біля луцької лікарні запроваджують нову схему руху для приватних авто

З метою зменшення перешкод руху санітарного автотранспорту на території клінічної лікарні за адресою: пр. Відродження, 13, буде запроваджено односторонній рух із в’їздом зі сторони проспекту Відродження та виїздом на вулицю Ветеранів.

Сьогодні 16:47

У Луцьку відзначили прикордонників, які повернулися додому на ротацію

Сьогодні, 8 травня, у Луцьку відзначили нагородами особовий склад прикордонної комендатури швидкого реагування шостого прикордонного Волинського загону, який успішно виконував бойові завдання із забезпечення національної безпеки, оборони та стримування агресії росії в зоні бойових дій.

Сьогодні 16:30

«Рускій воєнний флот – до дна!»: у Луцьку погасили нову марку

Сьогодні, 8 травня, «Укрпошта» офіційно вводить в обіг поштову марку «русскій воєнний флот – до дна!». Спецпогашення відбулося одночасно в усіх обласних центрах країни, в тому числі й на Волині.

Сьогодні 14:34

У Луцьку відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Із нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Луцьку на меморіальному комплексі «Вічна Слава» відбулися пам’ятні заходи – панахида за загиблими та покладання квітів до пам’ятного знаку «Поранений солдат».

Сьогодні 12:54

Сцена на даху: в луцькому парку – нова цікава локація. Обіцяють ще душ

Внизу – кафе, а над головою – сцена. На вході в луцький парк імені Лесі Українки з'явилася цікава локація – «Променад». З вигляду – звичайне кафе, але з незвичайним дахом. Там спорудили величезний майданчик для виступів. І вже організували днями перший концерт.

Сьогодні 12:21

У Луцьку зіткнулися Skoda та Opel, постраждала 16-річна пасажирка

45-річний лучанин, керуючи автомобілем Skoda Kamiq, допустив зіткнення із попутним автомобілем Opel Zafira під керуванням 43-річного місцевого жителя. Внаслідок зіткнення постраждала 16-річна пасажирка Opel Zafira, її госпіталізували.

Сьогодні 11:31

Волинянин, який збирав для ворогів інформацію про Луцький військовий аеродром, проведе 12 років за ґратами

Маючи можливість спілкуватися у середовищі військовослужбовців, волинянин дізнавався усе, що стосується аеродрому, його охорони, кількості, видів та типів літаків, запасів озброєння та ін. Ця інформація згодом передавалася представнику головного управління генерального штабу збройних сил російської федерації. Припинили діяльність цих ворожих агентів на Волині у березні 2020 року.

Сьогодні 10:41

У Луцьку до Дня вишиванки стартував фотоконкурс. Як взяти участь

Не ховайте свої вишиті сорочки у шафах, а діставайте їх, фотографуйтесь в них у особливих місцях рідної громади та надсилайте свої яскраві світлини.

Сьогодні 09:01

У Луцьку обікрали військовослужбовця. Нині він безвісти зниклий

Волинянина обвинувачують у тому, що восени минулого року він просто з кишені витяг 20 тисяч гривень у військового, який перебував у відпустці. На засідання до Луцького міськрайонного суду прийшла мама потерпілого. Її син нині вважається зниклим безвісти.

Сьогодні 07:49

У Луцьку презентують книгу Героя, який поліг за Україну, врятувавши побратимів

У Луцьку відбудеться презентація книги «Мої думки» військового Тараса Матвіїва, який ціною свого життя врятував двох побратимів.

Сьогодні 06:20

«Ми побачили, що є запит»: як працює кабінет екстреної соцдопомоги у Луцьку

До кабінету екстреної допомоги у Луцьку, який відновив роботу 3 травня при управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зростає запит через прибуття нових евакуаційних потягів із переселенцями.

7 Травня 2024 22:15

Система Orphus