USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Квадрокоптери, Starlink та зарядні станції передали військовим від Луцької громади

8 Травня 2024 19:47
Сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук передав для військовослужбовців 10-го мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби України два квадрокоптери DJI Mavic 3T Thermal.

Про це інформує преслужба міськради.

Крім того, для потреб захисників з військової частини А 0536 передано квадрокоптер DJI Mavic 3Thermal, два DJI Mavic 3 Fly More Combo, один DJI Mavic 3 Enterprise, три супутникових модеми Starlink, три зарядні станції EcoFlow delta 2, два антидронові мобільні п’ятидіапазонні переносні комплекси Piranha 5had, два пошукові прожектори Bandera, два бінокуляри нічного бачення AGM NVG-50 NL1, чотири портативні радіоелектронні засоби протидії безплотним літальним апаратам Квертус AD Counter FPV.

Пікапи і дрони: мер Луцька відвідав воїнів на найгарячіших напрямках і передав допомоги на 35 млн

Також передали для в/ч А 1008 два квадрокоптери DJI Mavic 3T та чотири DJI Mavic 3.

«Продовжуємо підтримувати наших військових і допомагати їм наближати нашу Перемогу», – наголошують у міськраді.

Як інформували, у Луцьку для українських захисників придбали і передали велику партію позашляховиків Mitsubishi L 200. За кошти громади нещодавно було закуплено 13 нових автомобілів. 4 з них напередодні Великодніх свят уже доставлено на схід України. Інші 9 пікапів також підготовлено до відправлення у зону бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus