USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Знищення російського «Тунця»: у Силах оборони розкрили подробиці

4 Вересня 2023 10:38
Українські захисники знищили катер росіян на півдні України. Окупанти намагалися висадитися в північно-західній частині Чорного моря.

«Наше угруповання, до складу якого входить угруповання Військово-Морських сил, відпрацювало по цьому катеру. Було продемонстровано суспільству, як це працює. Такого типу плавзасоби росіяни використовують не дуже часто, але такий потрапив у наше поле зору і був відправлений за «Москвою» – курсом російського військового корабля», – розповіла керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону, пише УНІАН.

За її словами, катер був цивільний, але російські військові віджимають в українців такі плавзасоби і намагаються їх використовувати в своїх цілях.

«Оскільки лівобережжя в нашій зоні відповідальності для них – найгарячіший напрямок, і є особливості географії, як острови і протоки. Ротацію особового складу вони здійснюють за допомогою таких човнів. Ми намагаємося їх ретельно відстежувати і щоразу відправляти на дно», – підсумувала Гуменюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus