USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

Девіда Коперфілда звинуватили в сексуальному насильстві, – The Guardian

16 Травня 2024 23:38
Відомого американського ілюзіоніста, 67-річного Девіда Коперфілда звинуватили в сексуальному насильстві та в неналежній поведінці з 16 жінками в період із кінця 1980-2014 років. Понад половина постраждалих заявили, що на момент спілкування з Коперфілдом були неповнолітніми.

Про це йдеться в розслідуванні The Guardian, пише Бабель.

Серед звинувачень проти ілюзіоніста те, що він нібито змусив трьох жінок вжити наркотики перед тим, як вступити з ним у статевий звʼязок. Постраждалі стверджують, що вони не погодилися б на секс із Коперфілдом, якби не були під дією наркотиків.

Одна з імовірних постраждалих, Брітні Льюїс, у 2018 році звинуватила ілюзіоніста в тому, що він накачав її наркотиками і піддав сексуальному насильству в 1988 році, коли їй було 17.

Ще одна жінка розповіла The Guardian, що в 1993-му вона та її подруга пішли до Коперфілда після одного з його шоу. Далі вони були під впливом наркотиків і чоловік нібито мав секс з кожною із них. Постраждала каже, що ні вона, ні її подруга не були в змозі дати свідому згоду на статевий акт.

«Я ніколи не сказала б про це комусь, якби не була щиро, чесно перед Богом переконана, що в той час була під наркотиками», – сказала жінка.

Однак юристи Коперфілда спростовують звинувачення і кажуть, що в той час проти нього не надходило жодних звинувачень у тих містах, де він виступав. Адвокати ілюзіоніста кажуть, що «наркотики не є частиною його світу».

У чотирьох інших випадках жінки стверджували, що Коперфілд торкався їхніх тіл із сексуальним підтекстом або змушував торкатися його тіла під час живих виступів на сцені. На той час троє з імовірних жертв були підлітками. Родичі постраждалої 15-річної дівчини, які сиділи в залі під час виступу, стверджують, що бачили, як Коперфілд торкався її грудей. Його захист також відкидає ці звинувачення.

38-річна Феллон Торнтон розповіла виданню, що в січні 2014 року Коперфілд покликав її на сцену під час виступу в казино-готелі MGM Grand у Лас-Вегасі та стиснув її груди. Про цей випадок вона повідомила в поліцію та адміністрацію готелю, однак «відчула, що її справу не сприймуть серйозно». У поліції Лас-Вегаса журналістам заявили, що справу Торнтон закрили через відсутність доказів.

Також юристи ілюзіоніста заявили журналістам, що на відеозаписі виступу, на який потрапила Торнтон, не видно, що Коперфілд торкався її грудей. Однак ні поліція, ні юристи, ні адміністрація готелю не дали журналістам доступ до відео з виступом.

Кілька жінок заявили, що Коперфілд нібито обіцяв допомогти їм з карʼєрою моделі або в індустрії розваг і що він нібито намагався підтримувати контакт з ними та їхніми батьками. У 1991 році одна з жінок, якій тоді було 15 років, зустрілася з Коперфілдом після його шоу. Після того він почав телефонувати їй пізно вночі та, за її словами, залицятися. Коли їй виповнилося 18 років, він нібито позбавив її цноти. Цей випадок адвокати Коперфілда не заперечували та заявили, що стосунки між повнолітньою жінкою та ілюзіоністом тривали чотири роки.

Як вказує The Guardian, Коперфілд опинився під пильною увагою преси через те, що спілкувався з Джеффрі Епштейном – американським мільйонером, якого звинувачували в сексуальному насильстві та торгівлі людьми.

«Наш клієнт не знав про жахливі злочини Епштейна, – заявили його адвокати. – Як і весь інший світ, він дізнався про це з преси».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Травня 2024 01:47
Показував їм фокуси зі зникненням частин тіла в жінці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus