USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Як черлідерки сільського ліцею на Волині готуються до змагань

21 Лютого 2024 22:49
У Рудниківському ліцеї Колківської громади дівчата активно займаються черліденгом. Цей вид спорту лише набуває популярності на Волині, тому тутешні дівчата-черлідерки – уже справжні зірки та переможниці.

Про це інформує Волинська ОВА.

Вісімнадцять танцівниць чер-денсу щодня збираються на тренування у стінах актового залу. Учениць 4-6 класів не спиняє навіть те, що тренуватись доводиться вже після уроків.

«В черліденгу мені подобається все, бо я люблю танцювати», – розповідає дев’ятирічна Ліза із синьо-жовтими помпонами в руках. Танцями дівчинка займалась і раніше, у шкільному гуртку. Але війна все припинила.

Проєкт Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги дав мотив та поштовх відродити танці у навчальному закладі. Цьому активно сприяла і керівниця колективу Олена Кушнір. Пані Олена – учителька початкових класів, очільниця танцювального гуртка у ліцеї:

«Сама я раніше не займалась танцями, але дуже люблю спорт. Чому вирішили взяти участь? Тому що у дівчаток наших є потенціал! Школа велика, дітки усі дуже хочуть бути залучені. Я прийшла та запитала, хто хоче. Багато відгукнулося».

Читати ще: Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги: у волинських громадах стартували змагання

Підтримали ініціативу батьки учениць, які допомогли виготовити помпони, та директор навчального закладу Людмила Ясковець, завдяки якій у ліцеїсток буде нова форма для виступів.

Колектив Рудниківського ліцею єдиний на сьогодні, хто представляє черліденг у всій Колківській громаді. Загалом в області зареєструвалось 35 команд-учасниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гагага! Показати IP 22 Лютого 2024 01:25
Американщина. І гамбургер, гамбургер ще!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus