USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У центрі Луцька звучатимуть веснянки

30 Квітня 2024 21:45
Протягом великодніх днів на вулиці Лесі Українки у Луцьку можна буде побачити виступи мистецьких колективів громади.

Про це повідомили у міськраді.

20 квітня перехожих вітали з теплими весняними днями учасники ансамблю народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи № 3 (керівники Тетяна Жилюк та Анатолій Марценюк). Юні таланти дарували усім свій спів, музичні виступи і запальні танці.

А вже у вербну неділю, 28 квітня, фолькгурт «Волинські забавлянки» Луцької музичної школи № 2 (керівник колективу Оксана Годлевська, керівник оркестру Віталій Барчук) водили з жителями та гостями міста кривого танцю, грали в народну весняну гру «Шум», дарували усім піднесеного настрою, виконуючи патріотичних пісень. Під час виступу вдалося зібрати в благодійну скриньку 7800 грн.

Читати ще: Великдень у воєнний час: як святитимуть паску в луцькому соборі

Проєкт «Весняна вулиця» триватиме до 19 травня та відбувається в межах благодійного мистецького марафону «Культура – духовні крила Перемоги!», що реалізовується департаментом культури Луцької міської ради та закладами культури міської територіальної громади. Усі кошти, зібрані під час марафону, будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus