USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

В наступній грі визначиться переможець: у Луцьку – сьомий тур шкільної ліги Mind Game. Фоторепортаж

30 Квітня 2024 21:06
В обласному центрі Волині завершився передостанній тур шкільної ліги Mind Game серед учнів 8-9 класів Луцької міської громади, а це означає, що вже наступного місяця визначать найрозумнішу команду. У сьомому турі розумники не стали чекати фінальної гри та вчергове продемонстрували гідну інтелектуальну боротьбу: одні в надії закріпитися на позиціях лідерів, інші – покращити своє місце у загальній турнірній таблиці.

Традиційно гра відбувалася у приміщенні церкви «Фіміам», а організували інтелектуальне дійство для учнів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Луцькою міською радою.

Нагадаємо, третіми у шостому турі стали «Дикі Коти», друге місце посіли «Лідери прокату», а золото здобули срібні призери п’ятого туру «Справжні лучани».
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зауважила, що шкільна ліга Mind Game поступово підходить до кінця, однак інтрига триматиметься до останнього туру.

«Ми бачимо, що учням подобається такий вид проведення інтелектуальних ігор. У деяких командах учасники змінюються, у деяких залишаються ті ж самі. Дуже приємно спостерігати, що команди рухаються у турнірній таблиці, тому ми до останнього туру матимемо інтригу, хто ж переможе у шкільній лізі Mind Game. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», розпочинаючи такий довготривалий проєкт, не підозрював, що він настільки сподобається дітям. Протягом ігор вони мають можливість продемонструвати не лише знання, які отримали під час шкільної програми, але й загальні знання, які демонструють їхній всебічний розвиток. Під час кожного з турів були питання, які стосуються музики, фільмів та культури. Щоразу ми спостерігали за зростанням учасників, але найбільш приємним було бачити дітей усміхненими після ігор», – зауважила Катерина Шкльода.
Привітати учасників гри прийшла заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, зазначивши, що вона завжди хвилюється та вболіває за кожну команду.

«Щоразу, коли я до вас їду – це хвилюючий момент. Адже я переживаю за кожну команду. Вітаю вас знову на грі та бажаю всім успіху, сил та натхнення. Нехай вам все вдасться, і цей день принесе вам нові емоції та враження», – побажала Ірина Чебелюк.
Після привітань ведучий закликав учасників гри сховати телефони та ґаджети, щоб у чесній боротьбі вони випробували свої сили в ерудиції, інтуїції та на предмет знань музики, історії, кіно і прикладних дисциплін.
Дев’ять турів, десятки питань та відповідей і нарешті стали імена переможців передостанньої гри шкільної ліги. Третє місце завоювала команда Brainstorm, вже традиційно на п’єдесталі опинилися «Справжні лучани», посівши друге місце, а перемогу в сьомому турі здобули «Модестики».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus