USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Зеленський зустрівся з воїнами Волинського прикордонного загону

19 Квітня 2024 18:37
Бійці Волинського прикордонного загону мужньо протистоять ворогу та нищать російських окупантів на одному з найгарячіших напрямків фронту. Сьогодні воїни прикордонної комендатури швидкого реагування (ПКШР) з Волині у знак солідарності з усіма підрозділами Сил оборони України, котрі пліч-о-пліч виборюють незалежність нашої України, встановили знамена Держприкордонслужби та свого підрозділу біля відомої стели на Донеччині.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Подвиги прикордонників неодноразово відзначав Президент України Володимир Зеленський. І нині, зустрівшись із захисниками на Донеччині, особисто подякував їм за сміливість та відвагу.

«Наша Донеччина. Наші воїни. Наші волонтери. Український народ. Усі, хто захищає нашу державу, її незалежність – життя України. Завжди маємо цінувати людей, які роблять усе, щоб Україна жила й не підкорилась окупанту. І завжди маємо берегти памʼять про кожного й кожну, хто віддав своє життя, щоб вся Україна вистояла», – зазначив Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus