USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Війна обірвала життя Захисника з Волині Валерія Петльовського

26 Квітня 2024 10:54
На війні загинув мужній воїн, Захисник Петльовський Валерій Олексійович, житель села Хром’яків, 31.03.1970 року народження.

Про це повідомляє Олицька селищна рада.

Він мужньо став на захист України з перших днів і до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Валерій – командир 2 механізованого відділення – командир машини 1 механізованого взводу 1 механізованої роти військової частини.

Загинув Герой 24 квітня 2024 року при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення поблизу села Діброва Сєвєродонецького району, Луганської області внаслідок штурмових дій збройних сил російської федерації.

«Мужність та героїзм Валерія є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Світла та вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Героям Слава!» – йдеться у повідомленні.

Про церемонію прощання та чин поховання повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Квітня 2024 18:45
Дякую тобі воїне.
Анонім7777 Показати IP 27 Квітня 2024 19:31
Вічна пам'ять Дядь Валєр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus