USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку на світанку п'яний водій втікав від патрульних

6 Травня 2024 13:19
Сьогодні приблизно о четвертій ранку патрульні помітили автомобіль марки Citroën, який рухався вулицями Луцька під час дії комендантської години. Поліцейські миттєво увімкнули проблискові маячки та вирушили, щоб зупинити автомобіль. Проте, коли інспектори підходили до водія, той раптово вибіг із легковика та почав тікати.

Про це повідомили в патрульній поліції області.

Патрульні наздогнали чоловіка. Під час спілкування у 46-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда, він відмовився проводити освідування у визначеному законом порядку.

Читати ще: Порушив ПДР та хотів відкупитися: іноземець-далекобійник пропонував хабар волинським патрульним

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненим правопорушенням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 6 Травня 2024 13:44
......Христос воскрес.
Великий до Володимир Показати IP 6 Травня 2024 17:54
Воістину Воскрес!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus