USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Ковелі виник конфлікт між ВПО та місцевими жителями, поліція відкрила кримінал

6 Травня 2024 18:55
На Великдень, 5 травня, у Ковелі на вулиці Драгоманова, де нещодавно внутрішньо переміщеним особам вручили ключі від квартир, відбулося святкування та дуже гучно лунала російська музика.

Зі слів очевидців, сусіди кілька разів просили змінити музику і припинити шум. Проте нові жителі ігнорували усі прохання. Конфлікт довелося розв'язувати кулаками.

«Великдень. Весь день біля будинку, де нещодавно ВПО вручали ключі від квартир, двіж і гримить російська музика. Сусіди кілька разів просили змінити музику і припинити шум. Результату – нуль. Єдине, що почули від гостей нашого міста, – це привітне «ідіть на» і «нам по».

У місті майже щодня місія «На щиті». Втрати. А тут караоке і дискотека з російською попсою. Приїхали наші хлопці пояснити, що то ненормально. Реакцію ви бачите самі», – написала ковельчанка.

Читати ще: 25 людей в одному домі: як біля Луцька живеться переселенцям

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини в пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що справді в Ковелі між місцевими жителями та жителями інших регіонів, які нині мешкають у місті, відбувся конфлікт.

«Це неприпустимо, бо таким чином ще більше розпалюється ворожнеча між людьми, а зараз і так складний період, війна. Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію 102, приїде наряд поліції і допоможе врегулювати конфлікт», – зауважила завідувачка сектору комунікації волинської поліції Ольга Бузулук.

Співробітники Ковельського РУП виявили відео в соцмережі, де місцеві мешканці зробили зауваження жителям інших регіонів, які мешкають у Ковелі, аби ті, за їхніми словами, припинили слухати російську музику та зменшили гучність. Оскільки вони нібито не відреагували, виник конфлікт. На місце виїжджав наряд патрульної поліції для врегулювання ситуації.

Також за цим фактом в Ковельському РУП зареєстрували відомості в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян і провели перевірку.

6 травня слідчо-оперативна група опитала всіх учасників інциденту. Одна з жінок написала заяву про нанесення їй легких тілесних ушкоджень, триває розслідування. З усіма учасниками конфлікту провели профілактично-роз’яснювальну роботу дільничні офіцери поліції, аби в подальшому схожих інцидентів не виникало. На окремих осіб складено адміністративні матеріали..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Іван Показати IP 6 Травня 2024 19:16
Це сволочі. Вони не туди поїхали. В сибір треба було їхати. Вони ще сюди путькіна приведуть, нажаліються, що тут утискають їхній язик. Паскуди. Могила і чотири необтесаних дошки їх виправить.
Луцьк Показати IP 6 Травня 2024 19:30
Якого х..я вони тут сидять (я зараз про чоловіків)???!!! Сидять бугаї!!! Нехай їде обороняє своє місто!!! В нас по селах вже немає чоловіків, а тут сидять бля переселенці!!!
Патрiот Показати IP 6 Травня 2024 19:47
Яке твое дiло яку люди музику слухають.це б.дло вже всiх достало
Анонім до Патрiот Показати IP 7 Травня 2024 14:41
Ти справді "патріот", тільки не простий, а хрЕнов.
санітар Показати IP 6 Травня 2024 20:10
Вишліть цю інформацію в "Українську правду". Нехай уся Україна побачить цю бабу і почує її відбірні матюки.
Читач Показати IP 6 Травня 2024 20:15
В цих квартирах повинні проживати інваліди війни, а ніякі не переселенці.Хватить загравати владі з цими дармоідами.Здорові мужлани повинні захищати країну ,а не бухати в даремних квартирах.
Читач Показати IP 6 Травня 2024 20:29
От така нечисть розносить кацапську заразу по всій Україні.Вони ж все життя нас «кормили»...
Радувець Ларіса Показати IP 6 Травня 2024 20:36
Що значить отримали ключі від житла??? Їм подарували квартири?? За які заслуги?? Квартири повинні бути службовими або гуртожиток. Є достойні переселенці, є вдови з дітьми, чоловіки яких загинули боронячи рідний край, а тут брудноязикі узькі кацапюри мордяки наставляють і верещать на собачій лайці. Може їм треба залишити наш край і далі шукати доброзичливих дурників? ТЦК тих мордаїв вже запросило до війська чи у них радикуліт??!! Купа запитань до місцевої влади!
Хохол до Радувець Ларіса Показати IP 6 Травня 2024 21:48
Жаба давить волиняку ??? Йди на базар купи собі мізкі ...
Радувець Ларіса до Хохол Показати IP 6 Травня 2024 22:34
Жаба за що? Що наших хлопців щодня хоронимо, а узькіє в нашому краю ведуть себе як свині і ще свої ординські порядки встановлюють???? Хоча одне слово Хохол вказує хто є хто у цьому світі!
Просто до Радувець Ларіса Показати IP 8 Травня 2024 00:02
То нащо ви захищаєте ті землі, як люди вам не такі? Говорять не так, слухають не те… твоя думка є виключно твоєю думкою і в сра&і її має кожен наступний громадянин. Особисто мені байдуже як вони говорять і що слухають. Самі с@ка шкури до польських йо&₽рів летіли аж коси розплітались, а тепер як заграничні коханці нах&р послали то до чоловіків повертались святоши-патріоткі….
Ярослав Показати IP 6 Травня 2024 21:21
Шановна громада , куди ви дивитесь. Ці квартири повинні бути державними, бо надані як покращений гуртожиток без права успадкування і приватизації, а при порушенні правил проживання підлягають виселенню.
Андерсон до Ярослав Показати IP 7 Травня 2024 07:26
Ще можна їх селити в закинутих селах на Поліссі, хай там смердять своїм перегаром та слухають руснявий шансон
Читач Показати IP 7 Травня 2024 01:24
А де відео з російською музикою?На ще одному відео яке не додано в новини чути пісню Пивоварова та діти співають в караоке.А все інше, матюки та погрози почалися після бійки яку влаштували молодики ввечері, до речі,поліція в той вечір приїжджала на місці бійки.
Ковельчанка Показати IP 7 Травня 2024 19:21
А чому це їм вручали ключі від квартир у центрі міста? Які це у них такі заслуги, чи вони доларами якось проголосували? На сході кричали 10 років "пудєн пріді", тепер ще сюди кликатимуть расєю кацапською мовою і піснями??? Ведуть себе зухвало і нагло. Святкують вони. Що? А сім'ям наших ковельських хлопців, які на нулю стоять уже всім вручили ключі від квартир? Можливо, достатньо гуртожиток блочного типу побудувати і заселяти їх тимчасово, а там буде видно, таке житло звжди знадобилося б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus