USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Україна завжди зі мною»: Генеральний консул Польщі у Луцьку завершив свою дипломатичну місію

25 Квітня 2024 13:21
У Луцьку завершив дипломатичну місію Генеральний консул Польщі Славомір Місяк. Привітали його з успішно виконаною роботою та подякували за співпрацю голова обласної ради Григорій Недопад і його заступник Григорій Пустовіт.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

«Ваша каденція прийшлася на важкий для України і Волині час. Спершу – епідемія коронавірусу, потім – повномасштабне вторгнення. Але наша співпраця і взаємодія були ефективними і добросусідськими. У перші дні війни ми змогли евакуювати до Польщі наших дітей з інтернатів та сиротинців. Ми завжди були на зв’язку, коли потрібно було доправити допомогу, посприяти волонтерам під час перетину кордону, – зазначив Григорій Недопад. – Волиняни вдячні вам та польському народові за підтримку, допомогу і щирість. Впевнений, що ви будете допомагати Україні й надалі, не залежно від місця несення дипломатичної служби».
Григорій Недопад вручив Славоміру Місяку подяку Волиньради та пам’ятний сувенір – монету «Народжений в Україні».

«Волинь і Україна – дуже важлива частка мого життя. За період праці тут я багато чому навчився. Я впевнений в одному: треба робити все, щоб допомогти Україні. Майбутнє наших держав, народів – це майбутнє двох демократичних країн в об’єднаній Європі. Європі компромісів, солідарності та миру», – висловив переконання Славомір Місяк.
Нагадаємо, у зв’язку з повномасштабним вторгненням рф Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку призупинило прийом документів, але у березні 2023 року було прийнято рішення поновити роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus