USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

До Луцького зоопарку із Центру порятунку диких тварин привезли дикобраза

30 Квітня 2024 10:22
Із Центру порятунку диких тварин до Луцького зоопарку привезли дикобраза Тошу, який раніше жив і виступав у цирку.

Про це Суспільному розповів волонтер Сергій Балицький, який повертався з поїздки на фронт через Київщину і погодився перевезти екзотичну тварину.

29 квітня 15-річного Тошу знайомили з іншими дикобразами, які живуть в Луцькому зоопарку. У вольєрі, крім нього, ще дві самки.

«Ми думали, що він буде на карантині 14 днів, але тварина здорова, привітна, харчується, людей не боїться, тому вирішили перевести його до самок. Вони знайомляться, не сваряться. У Тошика починається нове життя», – зазначила директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко.
Читати ще: Дружать з дикобразами та мавпами: у Луцькому зоопарку живуть 50 котів

Загалом на території комунального підприємства є три вольєри з дикобразами. Тоша став сьомим представником цього виду.
Як додала Людмила Денисенко, від початку повномасштабної війни у Луцькому зоопарку прихистили 85 тварин і птахів, ще 15 перебували тут тимчасово. Загалом у звіринці – орієнтовно 2300 мешканців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus