USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Володимир Карпук: Єдиною державницькою силою в парламенті лишається «Наша Україна»

Всі ці голосування БЮТ разом з Партією регіонів і комуністами виходять за межі Конституції Україні. Ми іще раз переконались, що в Україні є єдина сила, яка дійсно стоїть на державницьких позиціях, захищає інтереси країни – це партія «Наша Україна».
Вчора були прийняті закони, які ставлять під загрозу  нашу державність.  Внесені до закону про Кабмін зміни, подолання вето Президента на закон «Про тимчасові слідчі комісії»,    прийняті зміни до закону  про Службу безпеки України фактично руйнують конституційний лад країни. Прийняті зміни, якими Міністр оборони і Міністр зовнішніх справ України призначаються за поданням Кабінету міністрів, відбирають у  Президента  його основні владні важелі   і урізають його конституційні права  як гаранта безпеки і територіальної цілісності України.
БЮТ спромігся  лише на дев’ятий  день  після початку російсько-грузинського конфлікту зробити  коротку заяву щодо подій на Кавказі, при цьому досить розмиту.  Все це свідчить про те, що вони не мають чіткої державницької позиції.
Почався вкрай небезпечний процес руйнації державності. На фоні тих подій, які відбуваються на Кавказі, ці антиконституційні і антидержавні процеси є дуже небезпечними  для України.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Всі звинувачення Януковича на адресу української влади, зокрема Президента, у погіршенні відносин з Росією в насильницькій українізації і т.д. пов’язані…
Вчора відбулася зустріч Президента з нашоукраїнцями – керівниками обласних організацій, членами Президії партії та головами обласних держадміністрацій, які представляють «Нашу…
Введення Медведчука до Вищої ради юстиції є свідченням легалізації співпраці Тимошенко з главою адміністрації Кучми Медведчуком. Оскільки голова Верховного Суду…
Коментарів: 8
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 15:58
Єдиною грузинською державницькою силою в парламенті лишається «Наша Україна»
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 16:03
Яка там Наша Україна. Справжні патріоти - це Єдиний Центр. А Наша Україна там залишився один отстой. Якщо ти патріот, то кидай швидше Нашу Україну і вступай у партію Віктора Ющенко - Єдиний Центр!
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 18:42
Карпук ніколи не опуститься до ЄЦа. Він розумний і себе поважає, а в Нашій
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 18:43
Карпук ніколи не опуститься до ЄЦа. Він розумний і себе поважає, а в Нашій Україні є великий потенціал
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 09:11
Карпук недаремно у колі друзів сказав, що він недуже високо оцінює розумові здібності Бондаря. Він довго тяготився союзом з Бондарем, зате зараз може спокійно заявляти про свою позицію, знаючи що її не будуть дискредитувати всякі Бондарі та його дружки.
Олександр Показати IP 4 Вересня 2008 12:15
Згідний з першим Анонімом. Хто за "Нашу Україну", той за Ющенка. Хто за Ющенка, той за Саакашвілі. Хто за Саакашвілі, той за винищення щонайменше 1500, згідно з іншими оцінками - двох тисяч мирних громадян у Південній Осетії, яке вже сьогодні називають геноцидом. І підтримку геноциду та конфлікт із Росією - стратегічним партнером - нам, вибачте на слові, "втюхують" як державницьку позицію! То за яких "некозлів" і "небидло" нас мають?
Путін Показати IP 4 Вересня 2008 18:18
Щоб говорити про Грузію, та геноциди треба було Сашко, спочатку історію Грузії почитати, а не верзти дурниці. Як під твоїм будинком будуть кацапські танки стояти, а ти під гармонь станцюєш для "непобедимой русской армии", я побачу як ти заговориш!
StephenWeest Показати IP 11 Травня 2018 18:09
Базы в TXT формате форумов, которые пригодятся SEO специалистам. Тематика ресурсов разнообразная. Языки ресурсов разные. Скачать все базы, можно по ссылке http://txtbazaforums.blogspot.com/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus