USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44
Володимир Карпук: Уряд Тимошенко посилює залежність України від російської «газової голки»

Будь-які поступки Росії - то втрата   державності  та незалежності України. Уряд пояснює своє угодництво перед Кремлем ціною на газ. Проте конкретних результатів  переговорів прем’єра Тимошенко з Кремлем щодо газу ми і досі не маємо. Більш того,  підписано   меморандум, який є угодницьким відносно Росії, адже не секрет, що Росія має «види» на  нашу  газотранспортну систему.
Зверніть увагу, що коли раніше БЮТ виступав  за те, щоб газотранспортна система лишалася  в державній власності, боровся проти здійснення ряду операцій щодо власності державних підприємств магістрального трубопровідного транспорту, в тому числі і проти приватизації, то тепер Тимошенко, підписавши меморандум, фактично надала «зелену дорогу»  використанню в найближчому  майбутньому  української газотранспортної системи Росією. Крім того, з’явилася  інформація про те, що Росія зацікавлена у вкладанні коштів в нашу газотранспортну систему, а це, звичайно, призведе до послаблення позиції України.
Попередній уряд Януковича практично не закладав у бюджет кошти на  розвиток вітчизняних  енергозберігаючих технологій, однак і зараз у цьому напрямку майже нічого не робиться. Я вважаю, що за відсутності належного фінансування енергозберігаючих технологій, рівень споживання газу в нашиій країні залишатиметься критично  високим. А чим більше ми споживаємо газу, тим  більше ми залежимо від російської «газової голки». 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Введення Медведчука до Вищої ради юстиції є свідченням легалізації співпраці Тимошенко з главою адміністрації Кучми Медведчуком. Оскільки голова Верховного Суду…
Незаконний продаж трамадолу – проблема, яку Україна вирішила на законодавчому рівні. Протягом кількох місяців в Україні відбувається контроль за виконанням…
Дії Міністерства охорони здоров’я – це нормальна оперативна реакція цивілізованої країни в разі виникнення надзвичайних ситуацій. З метою ліквідації медичних…
Коментарів: 7
Газовик Показати IP 8 Жовтня 2008 13:13
Дурня якась виходить. Чим менше ціна на газ - тим більша залежність від Росії? То що Наша Україна хоче ціни на газ у 500 доларів, як і просив у Путіна Ющенко? Нічого не розумію. А щодо труби газової, то депутат Верховної Ради міг би не чутками керуватися, вводячи волинян в оману, а прочитати уважно сам документ. Висновок простий: більше всього Карпук боїться втратити місце у Верховній Раді!
Братан Показати IP 8 Жовтня 2008 17:12
Газовик, а документ то де подивитись можна? І є ось така загадка: що таке добре зробила Юлія Володимирівна Володимиру Володимировичу, а Віктор Андрійович це зробити відмовився? Правельно, пообіцяла газотранспортну систему,-бо те, про що ви подумали може запропонувати йому молода дружина.
Бувалий Показати IP 8 Жовтня 2008 18:03
Братану. "Правильно", а не "правельно". Схиляю голову перед твоєю обізнаністю, мудрістю, глибокодумністю, екстрасенсорністю, сексуальністю, передбачливістю. Для людини, яка топтала зону - це непогано. Але в політику, братан, тобі ще рано суватися. До лавр януковича ти все-рівно не дотягнеш. Краще займись шансоном.
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 12:13
Слова, слова... Где конкретные факты, доказывающие голословные обвинения? Не являюсь сторонником ЮВТ, но обвинять её в сдаче национальных интересов рановато. А впрочем, что можно ждать от опозорившихся нашеукраинцев.
Я Показати IP 9 Жовтня 2008 16:25
Соромно за Карпука. Перший раз бачу як він бреше. Шкода. Ще одне розчарування в Нашій Україні. Куди ви котитесь?
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 17:33
Ніхто не підкаже, під яким ніком Мартинюк, той що депутат, коменти пише?
Олексій ДУДИЧ Показати IP 10 Жовтня 2008 18:44
до чого тут залежність... через недієздатність ВР українці не отримають ні дешевшого газу, ні різниці між дорогим і соціальним. Якщо держава не закладе дотацій малоймущим, то вони позамерзають, бо не платитимуть. А як борг області буде великим, то Львівтрансгаз знизить тиск - тоді позамерзаємо всі - хто на вибори ваші піде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus