USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олег Чернецький: Фантастична мрія – 5,

Для багатьох малюків перше вересня стане днем відкриття для себе нового світу. Для першокласників цей день подарує відчуття власної значимості й усі відчують себе більш самостійними.
Для батьків перше вересня стає днем не лише святковим. Окрім цілого ряду турбот щодо підготовки своїх чад до школи (які вже в минулому) потрібно пережити ще один день. Адже більшість мам працюють, а свято Першого дзвоника припадає на робочий день. От і доводиться матерям йти до керівників, колег по роботі з проханням відпустити, підмінити «хоча б до обіду». Як наслідок, материнські та батьківські почуття гордості за своїх малюків перетворюються у відчуття вини, відчуття заборгованості й залежності.
Особисто я вважаю такі умови неприпустимими. Тому оголошую перше вересня для усіх мам (та батьків, які самостійно виховують дітей), з якими співпрацюю і чиї дітки йдуть «перший раз в перший клас» вихідним днем. Зобов’язую усіх керівників підрозділів забезпечити взаємозаміну й надати мамам «першачків» вихідний день.
Разом з цим, закликаю керівників підприємств, організацій та установ усіх форм власності надати першого вересня вихідний день матерям та батькам дітей, що йдуть у перший клас.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Ще три роки тому я запропонував зробити 1 вересня вихідним днем для батьків, діти яких ідуть у перший клас. Адже…
...Стати Президентом держави, збудувати адміністративно-управлінське містечко під Києвом, куди відселити Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України і само-собою Президента й…
4. Сучасна економічна система «Остання гривня від Lady Ю.»          Перш за все доречно було б пояснити чому бачення сучасної…
Коментарів: 15
Анонім Показати IP 29 Серпня 2008 15:25
Олеже Станіславовичу Ви ще ж не мер! Ваш же Шиба за такі розпорядження по судам затаскає. Бо коли зявляється щось розумне і наш мер не встигає під цим підписатися, то значить з цим треба боротися. Бережіться переслідувань з боку наймудрішого мера.
Юзьо Показати IP 29 Серпня 2008 16:17
А Шиба візьме й у всіх закладах Чернецького на 1-е вересня заборонить продавати спиртне!
Анонім Показати IP 29 Серпня 2008 16:26
Чого тільки першачкам? Я кожного року відпрошуюся на кілька годин - побувати у рідній школі, де вчиться син. Після того і працюється легше!
Гуманіст Показати IP 29 Серпня 2008 16:53
Олеже Станіславовичу! А тим, хто ще не встиг стати мамою - негайно дайте відпустки для вирішення цього питання!
Анонім Показати IP 29 Серпня 2008 17:02
Ідея хороша, на ряді підприємств, де нормальні голови профспілок такі умови закладають в колективний договір. А ще дають вихідний на день народження і т.д., і т.п.
Анонім Показати IP 29 Серпня 2008 17:42
дякую за ідею-от би її керівникам зобовязати до виконання-особливо на приватних фірмах! А чого Ваші мрії називаються фантастичними? фантастика-це щось нереальне,як на мене,далеко і неблизьке-я би називала це -коли я буду мером чи головою чи президентом-це вже як ви захочете-так було якось реальніше і підвищило би кількість Ваших прихильників.
Будівничий Показати IP 30 Серпня 2008 13:58
Я полюбляю стару хорошу фантастику... Але те шо ви пишете - це саме те шо треба місту...
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 14:24
Жаль, що Шиба не читає розумних речей, бо він на дух не переносить Олега Станіславовича.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 09:56
Розумні ідеї, залишаються лише ідеями пока Шиба чітко йде за наміченим власним планом. Його основна мета - вибори 2010. Мало ймовірно, що він виграє за рахунок високого рівня довіри лучан. Але виграє за рахунок відсутності єдиного сильного кандидата опонента, адже, Чернецький - кандидат, Кропива-Мартинюк - кандидат, БЮТ та Наша Україна матимуть своїх висуванців. А ще ПР, КПУ, СПУ і цілий ряд інших вічних кандидатів...
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 15:29
Шиба вибори не виграє по любому. Він не господарник. Якби був господарником, то стільки б грошей бездарно не витрачалося і не дерибанилося. А Олег Станіславович людина хороша, але не зубаста. Мер має бути бійцем, а не фантазером. Якщо він буде розкривати бездарність Шиби і показувати альтернативні шляхи вирішення проблем тільки тоді в нього буде шанс.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 20:49
А чому ви вважаєте, що Олег Станіславович така чудова кандидатура на посаду мера.Просто так він ще нікому нічого доброго не зробив, люди, схаменіться!
Бывший Показати IP 4 Жовтня 2008 15:00
Аффтара, аффтара!!! Назовите имя аффтара. Чернецкий двух слов не свяжет. Кто там ему тексты пишет? Тяжело видать парню(или девчонке), бе-ме Чернецкого переводить на человеческий язык.
Аревік Показати IP 16 Жовтня 2008 21:04
Олег Станіславович, при всій повазі до Вас, до Вашого гострого розуму, підприємницького таланту та нескінченної скарбниці ідей - я проти. Звісно, у Вас в сім'ї є юна школярка і ця тема Вам близька, та наша Україна така бідна держава, наші працівники так люблять сачкувати на роботі, що ми не можемо собі дозволити ще 1 вихідний день. В нас і так забагато свят - державні, вихідні, перенесення вихідних і т.д... В нормальних організаціях, як тут вже писав один Анонім, і так передбачено вихідний для батьків першокласників. А вводити таке свято для всіх - забагато. 17-ні "дітки" в 11 класі не дуже потребують супроводу мами з татом до школи. Вони вже самі знають дорогу до бару. Ось над чим варто задуматися. Через 10 років у нас не буде кому працювати. Вже зараз важко підбирати персонал (серед випускників ВУЗів). Чим далі, тим нижчий IQ в загальній масі та тим менше бажання працювати і працювати, в першу чергу, над собою (мабуть потрібно розвивати дитячий спорт для загартування сили волі:))
Аревік Показати IP 16 Жовтня 2008 21:13
"Бывшему": в нас вже є політики, які вміють дуже гарно говорити. Зараз дружно розгрібаємо те, що вони "наговорили". Нам потрібні люди, які вміють працювати (такого трудоголіка, як Олег, ще треба пошукати), вміють заробляти гроші (і видно, чого вони вже досягли) та вміють розпоряджятися ними. А деяким виборцям потрібно перестати вибирати політиків, як підлітки дівчат. Бо "дуже гарні зовні" (політики - що добре вміють розказувати казки) - не завжди такі ж розумні (якраз зараз в нас таких при владі більшість)
Паша Показати IP 26 Березня 2009 11:50
Станом на сьогоднішній день слово "відпустка" звучить недоречно!! і так всі звільнені....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus