USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44
Олег Чернецький: Щоденник буденних думок

 
 
Кожна людина у своєму житті набуває певних знань і досвіду, часто є чим поділитись і хочеться отримати нові знання, навики, вміння. Однак більшість із нас буденні теми для розмови залишає для спілкування в родинному колі на кухні, рідше в колі товаришів на відпочинку. Я хочу запропонувати усім долучитись до обговорення на сайті в блогах наших буденних думок, ідей, цікавих історій з життя й просто роздумів про своє-наболіле.
 
Саме тому пропоную сьогодні одну з актуальних для мене (думаю й для багатьох інших) тематику, тематику про здоров’я, здоров’я як здоровий спосіб життя. Тільки не сприйміть як агітацію проти спиртного й тютюну, хоча й ці людські вади не є моїм захопленням
 
Я в минулому спортсмен. Але й сьогодні прагну максимально приділяти увагу спорту, але не професійному, а спорту заради власного здоров’я, заради власного відмінного самопочуття,  заради відпочинку від суєти буденних справ. Хочу звернутись до всіх: цінуйте своє здоров’я. А для того зверніть увагу на три основні складові вашого здоров’я:
- рух, прогулянки;
- здорове харчування;
- свіже й чисте повітря.
 
Повірте профілактика набагато цікавіша приємніша та й дешевша за лікування. Не засиджуйтесь в офісах, не залежуйтесь біля телевізорів, не займайтесь «чревоугодієм».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
2. Кредитно-регуляторний цикл. Для початку аналізу варто навести цитату з «економічного щоденника».   21.05.08.             Ще рік тому я здійснив…
...Стати Президентом держави, збудувати адміністративно-управлінське містечко під Києвом, куди відселити Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України і само-собою Президента й…
4. Сучасна економічна система «Остання гривня від Lady Ю.»          Перш за все доречно було б пояснити чому бачення сучасної…
Коментарів: 9
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 10:03
В точку, друже! Не хворійте!
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 11:55
Фантастичні й політичні думки - зрозуміло, забезпечують популярність, а от агітація за здоровий спосіб життя - дивно... Не вже політика втомила?
Абажаю Чернецького! Показати IP 30 Вересня 2008 14:26
А про четверту складову - секс - слабо? :)))))
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 14:31
почитайте розумні книги, пане Олеже. а то ви все про спорт і про спиртне.запорукою будь-якого здоровя є мораль і чиста совість.
Абажаю Чернецького! Показати IP 30 Вересня 2008 14:58
А про четверту складову - секс - слабо? :)))))
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 23:45
Михайло, ну що за лірика така. напиши краще про допомогу знедоленим колишнім колегам - вчителям, медикам та інтелігенції творчій, а вона, дивись, і підтримає твого патрона на найближчих виборах....
Прихильник Показати IP 1 Жовтня 2008 09:30
Шановні працівники лепартаменту інформаційної політики будьте ласкаві і в робочий час займайтеся справами, а не сидіть на сайтах і не поливайте брудом всіх хто хоч потенційно може скласти конкуренцію вашому патрону. Шибі сьогодні конкуренцію можуть скласти фактично всі лучани, бо бездарнішого мера в нас ще не було, то що ви будете виступати проти всіх лучан? А Олегу станіславовичу пораджу не звертати увагу на писанину шибиних прихвостней і з високок піднятою головою рухатися вперед до мети, хай навіть поки і фантастичної.
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 14:50
Заспокойтесь, Чернецький не чіпає вашого Шибу - хто не вартий уваги, той невартий...
Олексій ДУДИЧ Показати IP 1 Жовтня 2008 15:17
Ваша пропозиція, Олеже Станіславовичу (долучитись до обговорення на сайті в блогах наших буденних думок, ідей, цікавих історій з життя й просто роздумів про своє-наболіле)і є, власне, блогами. Але маємо місцевий парадок: з першого дня існування блоги на ВН перетворились на "просто відгуки" із притаманною українцям жовчю. Таке врахення, що блогів ніхто в житті більше не читав/не писав :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus