USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олег Чернецький: Фантастична мрія 4 – або любов до ближнього як спосіб життя.

Благодійна й меценатська діяльність сьогодні в нашій державі набуває поширення й популярності. Доброчинні справи я як і багато інших започаткували задовго до того, як владні мужі повернулись до благодійників обличчям. Звісно, благодійність має свої плюси й мінуси, адже за ті кошти можна було продовжувати розвивати бізнес створювати нові робочі місця, збільшувати надходження до бюджету. Але про свій вибір не жалкую. Тим більше, що в нашому місті, як і в державі в цілому, багато ведеться розмов про бюджетне фінансування будівництва соціального житла, але дуже мало й дуже повільно реальні справи наближаються до декларованих обіцянок.
Я хочу привернути увагу усіх меценатів міста, області й нашої держави до однієї сім’ї, яка мешкає у м. Луцьку. Сім’я Бондаренків в наслідок життєвих перепитій залишились без належного помешкання. (про умови проживання цієї сім’ї повідомлялось на сайті благодійного фонду. Фонд продовжує піклуватись про цю сім’ю. Але, щоб вирішити їх проблеми повністю працівникам фонду доведеться згорнути усі напрямки діяльності й зосередити свої зусилля лише на вирішенні проблеми з помешканням для згаданої сім’ї.
Станом на сьогоднішній день фондом надано значну допомогу (одягом, продуктами, коштами, послугами та будівельними матеріалами тощо). Але ця допомога – лише часткове й тимчасове вирішення проблеми.
Звісно для інформаційного сайту в блогах це не найкраща тема для обговорення, але мені хочеться висловити мрію, що колись кожен віддасть 5-10% своїх доходів ближньому, тому хто сьогодні потребує допомоги. Політики загрузли в політичних полеміках та дискусіях, часто повторюють одне й теж, чим ще більше озлоблюють опонентів. А мені хочеться, щоб помаранчеві і біло-голубі, зелені і червоні політики, віруючі усіх церков та конфесій спільними зусиллями, допомагаючи одне одному вирішували конкретні проблеми окремо взятої сім’ї, міста, області, держави.
Звертаюсь до усіх людей доброї волі, допоможіть сім’ї Бондаренків. Мені не потрібно слави помічника чи благодійника-посередника, саме тому подаю банківські реквізити Бондаренко Людмили Павлівни. Не залишайтесь байдужими до чужого горя. Я мрію і вірю, що допомігши ближньому всі ми станемо добрішими…
 
Отримувач: ПриватБанк
Найменування банку: ПриватБанк
Номер рахунку:25601799257030
МФО: 305299;
ЗКПО: 14360570
Призначення платежу: благодійна допомога Бондаренко Людмила Павлівна, ІПН 2125927121 на карту № 676246
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Для багатьох з нас новорічні та Різдвяні свята поєднуються з мріями й надіями на краще, з своєрідною вірою в казку.…
На головній сторінці Волинських новин постійно висвітлюється фотографія відомої особи Волині та України. Хороша ідея приділяти увагу особистостям, які залишають…
Протягом багатьох років в місті залишається актуальним питання будівництва чи не будівництва підземного переходу в центрі міста. Декілька років тому…
Коментарів: 14
Олєг Показати IP 27 Серпня 2008 14:37
Фантастична мрія 3476 - або як допомогти мікроорганізмам південної півкулі Плутона
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 14:59
Для Олега. "мікроорганізми" - чудова характеристика бідних, хворих тощо людей. Не знаю хто ви, але можу стверджувати, що совісті у вас не більше ніж в мікроорганізмів.
Василь Показати IP 27 Серпня 2008 15:13
Справа добра, тільки таких сімей є багато, людей із серйозними проблемами є багато...Чи вистачить на них доброчинців?
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 16:29
Мабуть краще так як Чернецький - допомагати хоча б одній сім'ї ніж так як деякі обіцяють допомогти сотням.
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 17:31
Чернецький єдиний політик, який не приховує своїх президентських амбіцій. Єдиний його реальний конкурент - це Шиба. Бій двох титанів - хто переможе? Фантастичні мрії Чернецького чи бабло Шиби?
не Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 17:49
Для аноніма. Прошу звернути увагу, що бабло не Шиби, а міський бюджет, який збирається з усієї громади й іде статею видатків "висвітлення діяльності органів місцевого самврядування", фінансування інформаційного центру та відповідних відділів та департаментів. Хочу бачити, коли Шиба свої власні кошти затратить на корисну справу чи свій піар...
аль-Джазіра Показати IP 27 Серпня 2008 17:55
Сьогодні Шиба, Томенко, і купа інших біляБЮТівської масівки відкривали спортивний майданчик в дворі на Києвському майдані. Як доповнення до майданчику чудово вписувались лавочки, які для мешканців міста роздає фонд Чернецького. То у них протистояння чи злагодженна співпраця?
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 18:00
Чернецький - політик... Насмішив.
Юзьо Показати IP 27 Серпня 2008 19:25
Шиба - мер, це бачте - несмішно, а Чернецький - політик - смішно, я б посперечався
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 20:07
перИпЕтії - це якщо щось стається, а перепИтії - якщо перепивають. Як вони дійшли до такого життя? на сайті Добра не бачу нічого.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2008 13:06
Робити Добро і кричати про нього - дві різні справи. Чи пропонується діяти так як це робиться градоначальником - ідея облаштування міста майданчиками належить Чернецькому (чи його піар менеджерам зразка 2006 року)кошти бюджетні, а слава БЮТівцям та міському голові (див http://www.volynnews.com/news/government/1071/). Мабуть Чернецькому після надання кожної лавочки чи майданчика слід збирати прес-конференцію. Тоді про нього й його справи кабінетні чинуші знатимуть більше, а лучани дізнаються про нього за результатами реальних справ.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2008 14:02
Я попрошу всіх прибічників Шиби, що знаходяться на оплаті в міскій раді і замість того, щоб працювати на громаду обливають брудом порядних людей, не зачіпайте Чернецького - він хоч щось робить, тим більше за свої гроші, а ви й за наші гроші нічого зробити толком не можете. Любіть свого шибу на здоровя і не припутуйте його до дійсно порядної, чесної та щирої людини, якою є Олег Станіславович.
Усім Показати IP 28 Серпня 2008 16:20
Коментатори, то хто надасть номер платіжки, якою підтвердить факт своєї особистої допомоги сім'ї Бондаренків?
Кеня Показати IP 11 Вересня 2008 13:12
"Олєг: Фантастична мрія 3476 - або як допомогти мікроорганізмам південної півкулі Плутона" - респект!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus