USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.22 10.48
Олег Чернецький: Фантастична мрія – 2

Приємно, що моя фантастична мрія не залишилась без уваги. Дивно лише, що ніхто не висловив ні критики, ні підтримки по сутті самої пропозиції. Всі звернули увагу на місцеві та мої особисті проблеми. Хоча й за це дякую. Як говориться в одній з пісень: «И верный друг, и верный враг как два крыла среди высот». Ще раз дякую.
Однак, проблеми розміщення адміністративних, торгових та інших об’єктів інфраструктури (наприклад Автовокзалів) в місті Луцьку також є проблемними. Ініціативу винесення автостанції № 1 в м. Луцьку вже зустрічав. Якщо не помиляюсь, вона належить міському голові Б. Шибі. З нею можна погодитись. Але, як на мене, розміщення автостанції тісно пов’язане з розміщенням ринків та під’їзних (об’їзних) шляхів. Тобто, перемістивши автостанцію ми породимо проблему належного сполучення між автостанцією та ринками, що для гостей міста досить важливо.
Тому, дозволю собі висловити ще одну фантастичну ідею пов’язану не з столицею, а з нашим обласним центром.
В ході підготовки до Євро-2012 перед міською й обласною владою постане питання вирішення проблеми об’їздних шляхів довкола міста Луцька. Основною потребою буде з’єднати трасу з рівненського напрямку з трасою на В.Волинський (станом на сьогоднішній день така об’їзна дорога відсутня).
Тому пропоную поєднати три проекти в один. А саме, будівництво (на окремих ділянках ремонт) об’їзних шляхів поєднати з будівництвом нових автостанцій та торгових комплексів (критих ринків, торгівельних-розважальних комплексів). Звісно додатково виникнуть питання нових маршрутів міського транспорту, АЗС, СТО, авто мийок, готельних та мотельних комплексів тощо. Останні, думаю, без проблем знайдуть своїх інвесторів.
Реалізація такого задуму допомогла б зменшити рух містом транзитного транспорту, руху вантажного автотранспорту, який доставляє товари для ринків, зменшився б і рух автобусів територією міста…
Цікаво б було дізнатись думку тих,
хто торгує на Варшавському ринку;
хто забезпечує позаміські пасажирські автотранспортні перевезення;
хто користується послугами автостанції та ринків;
Важливою є й думка тих, кому доводиться їздить з рівненського напрямку на Устилузький перехід, чи задовольняють їх наявні об’їзні шляхи.
Точно знаю, що реалізація таких проектів дозволить зменшити вартість торгових площ й дозволить створити ряд нових робочих місць. Всі сьогодні борються за інвесторів, а я впевнений, такі проекти здатні профінансувати місцевий бізнес, єдине потрібне максимальне сприяння органів влади та самоврядування, а також вигідні банківські кредити. Ідея не ідеальна й недосконала, але це краще ніж без аукціону віддавати центральну площу міста під торговий комплекс.
Разом з цим, хочу звернутись до усіх авторів блогів – зупиніть свій декларативний швондіризм, краще відірвано від реалій фантазувати, ніж фантазії видавати за реальність. Коментарі набагато цікавіші від ваших повідомлень.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Телевізор, радіо, газети, Інтернет - всюди політика, всюди поливання брудом своїх опонентів і не тільки… Після розірвання помаранчевої коаліції тільки…
Для багатьох малюків перше вересня стане днем відкриття для себе нового світу. Для першокласників цей день подарує відчуття власної значимості…
    Кожна людина у своєму житті набуває певних знань і досвіду, часто є чим поділитись і хочеться отримати нові…
Коментарів: 9
Hatahama77 Показати IP 1 Серпня 2008 12:38
Було б непогано створити АС на Рівненській і Ковельській - тоді б зразу АС-1 розвантажилася б і не було пробок біля Варшавки
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 12:58
І тоді маршрутки за маршрутом Рівненська - Варшавка та Ковельська - Варшавка малиб несамовиту виручку. Чернецький прав Автостанції мають бути в комплексі з ринками й торговими комплексами. Бо маршрутки біля Варшавки створять не менше пробок як автобуси. Але Єремєєв з своїм ТАМ-ТАМом цього не дозволить.
Fresh Показати IP 1 Серпня 2008 15:37
Ідея гарна, лише де знайти великі земельні ділянки які є в гарному місці (поруч з Луцьком) і ще не є в приватній власності чи довгостроковій оренді. Бо коли власник "вкурює тему" то земля золотою робиться. Тому невеликі проекти мабуть доцільні на таких трасах незалежно віж Євре-2012. p.s. щиро бажаю Вам, Олеже, успіхів.
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 17:13
Чернецький точно в мери мітить, і відгуки як на підбір, мабуть з одного компа вішаються.
Людмила Показати IP 4 Серпня 2008 18:24
А я не вірю людям, які грають в політику. Все одно Ви, Олеже, пропонуючи соціальні проекти, приховуєте свої власні цілі. Тому що, якщо Ви не будете мати заробітку з тих проектів, Ви пальцем не поворухнете в цей бік.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 12:38
Для Людмили. Автори соціальних проектів мають підтримку в людей, а потім їх голоси на виборах. От тільки різниця одні пропонують й, інколи, реалізовують соціальні проекти, а інші реалізовують політичні проекти. Й одні, й інші щось з цього отримують. Такі як Чернецький отримують підтримку віддаючи, а політикани - обіцяючи. Щиро бажаю панові Олегові успіхів. І хай отримує побільше. Він отримавши - віддає...
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 12:07
Треба затвердити генплан розвитку міста, в якому передбачити і нові спальні райони, і торгові площі, і транспортні потоки та автостанції. І землю під торгові площі місто зможе вигідніше продати, а не за копійки.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 23:15
Цікаво, хто цю статтю для Чернецького писав, бо у його словесному запасі і третини цих слів не знайдеш!!!!
Анонімочка Показати IP 6 Серпня 2008 23:16
Мрій Олеже, мрій. В тебе це краще виходить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus