USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Хто з мешканців Луцької громади може безплатно отримати насіння овочів на весняну посівну

18 Січня 2024 07:16
Другий рік поспіль USAID в межах ініціативи AGRI-Україна для підтримки продовольчої безпеки громад надаватиме домогосподарствам насіння овочів напередодні весняної посівної 2024 року.

У Луцькій громаді насіння зможуть отримати домогосподарства певних категорій громадян, де є можливим обробіток земельних ділянок, інформують у міськраді.

Насіння, зокрема, можуть отримати:

– внутрішньо переміщені особи;

– представники соціально-вразливих верств населення (багатодітні, малозабезпечені сім’ї, учасники бойових дій та члени їх сімей, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України).

Читати ще: «Це хороша допомога»: волинські аграрії почали отримувати безплатні міндобрива від USAID

Остаточний розподіл насіння буде здійснено Всеукраїнською асоціацією громад з урахуванням кількості заявок, наявності насіннєвого матеріалу, пріоритетів відбору та черговості подачі заявки.

Насіння овочів (18 видів) пофасовано у зручні для використання упаковування з розрахунку на одне домогосподарство орієнтовно на 0,25 сотки на культуру.

Заявки щодо потреби в насіннєвому матеріалі приймаються старостами старостинських округів та департаментом економічної політики Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького, буд. 19, каб. 222, тел. 0332 777 934) від громадян вищезазначених категорій Луцької міської територіальної громади відповідно до місця реєстрації по 24 січня 2024 року.

Видача насіння Луцькою міською радою планується протягом березня 2024 року.

Читати ще: 177 волинських аграріїв безплатно отримають мінеральні добрива на осінню посівну
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Січня 2024 11:41
А шо в тому безкоштовному насінні????? Ніхто не питає. Халява ... В нас що,насіння закінчилось в Україні???? Сійте всяке ГМО,а потім сльози і плач,і біда Думайте,люди....поки не пізно...за вас так дбає хтось,правда?З чого б це раптом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus