USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Популярне

У Раді пропонують альтернативні види покарання за ухилення від мобілізації

Переглянули: 255

Це дозволить забезпечити економію бюджетних, матеріальних та людських ресурсів держави, сприятиме зниженню дефіциту кадрів на ринку праці та збереженню завдяки цьому економічної активності підприємств, зміцненню економіки, наповненню державного та місцевих бюджетів, що дозволить державі вивільнити додаткові ресурси на вирішення різних проблемних питань, в тому числі на вирішення питань забезпечення обороноздатності і національної безпеки України.

Сьогодні 07:41

Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів. Що вони виявили

Переглянули: 155

Цей прорив стався одразу після інших недавніх відкриттів, які ще більше розкривають глибину інтелекту людиноподібних мавп, зокрема практики одного орангутана лікувати свої власні травми за допомогою самостійно приготовленої лікарської трави.

Сьогодні 00:34

18 травня: свята, події, факти. Міжнародний день музеїв та День резервіста

Переглянули: 115

18 травня у світі відзначають Міжнародний день музеїв, Міжнародний день вакцини проти ВІЛ, Міжнародний день астрономії, Європейський день боротьби з ожирінням, Всесвітній день віскі, Всесвітній день скандинавської ходьби, Всесвітній день собак. В Україні сьогодні – День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу, День боротьби за права кримськотатарського народу, День науки та День резервіста.

Сьогодні 00:00

У громаді на Волині створили пожежну команду добровольців

Переглянули: 96

У новоствореній команді нестимуть службу вогнеборці-добровольці, що забезпечені бойовим та форменим одягом, захисним спорядженням.

Сьогодні 07:16

Застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних вже можна завантажити

Переглянули: 85

У ніч на суботу Міноборони запустило мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів. Також уряд затвердив нову форму військово-облікового документа. Документи, оформлені до 16 травня, вважаються дійсними до видання документа нового зразка.

Сьогодні 09:06

Археологи з Австралії знайшли стародавнє тонганське місто, що існувала в Тихому океані 700 років тому

Переглянули: 73

Археологи з Австралії зробили дивовижне відкриття раніше невідомого стародавнього міста в Королівстві Тонга, яке ставить під сумнів історичну картину, пов’язану із заселенням тихоокеанських островів.

Сьогодні 00:18

США відкрили постійну військову базу спецназу в Польщі

Переглянули: 47

База Miron Camp розташована всього за 250 кілометрів від кордону з Україною. Її відкрили на постійній основі.

Сьогодні 06:42

Мистецька толока: художники з Володимира розмалювали тубуси від снарядів для благодійного аукціону

Переглянули: 27

У результаті творчої роботи кожен контейнер став унікальним витвором з цікавими сюжетами, здебільшого із зображенням національної символіки. Таким чином митцям вдалося вдихнути нове життя у предмети, які ще недавно несли смерть нашим ворогам.

Сьогодні 08:10

13 збитих «Шахедів» та мінус 1210 окупантів: нові дані Генштабу

Переглянули: 24

Уночі 18 травня окупанти атакували Україну 13-ма ударними БПЛА типу Shahed. У результаті протиповітряного бою зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України збили всі 13 «Шахедів» у Харківській, Полтавській, Вінницькій, Миколаївській та Дніпропетровській областях.

Сьогодні 08:38

Для потреб оборони волиняни сплатили понад 240 мільйонів гривень військового збору

Переглянули: 20

Внесок волинян на оборонні потреби за підсумками січня-квітня 2024 року склав 241,6 мільйона гривень військового збору. Сума перерахованого до держбюджету військового збору в області на 7,1 відсотка перевищує аналогічні показники торік.

Сьогодні 06:14

Без сенсацій не обійшлося: визначили чемпіона Луцької громади з мініфутболу серед шкіл. Фото

Переглянули: 4

У Луцьку відбувся турнір з мініфутболу серед учнів 10-11 класів навчальних закладів громади. Участь у ньому взяли одинадцять команд. Перемогу здобули футболісти ліцею №1.

Сьогодні 09:34

Система Orphus