USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Запам'ятати їхні обличчя й імена: у Ковелі вшанували героїчних земляків, які полягли за Україну

14 Жовтня 2022 12:46
Напередодні Дня захисників і захисниць України, свята Покрови та 80-річчя створення УПА у Ковелі з’явилися білборди зі світлинами полеглих у 2022 році захисників. А на бульварі Лесі Українки розгорнули виставку «Героям Слава», де зібрані світлини 34 ковельчан, які воювали і загинули за Україну упродовж 2014-2022 років.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

«Це полеглі, зниклі безвісти воїни Ковельської територіальної громади. Наші сини, брати, чоловіки, батьки, друзі. Ковельчани, які стали на захист України від російської навали. Навіки в нашій пам’яті й у наших серцях. Назавжди сини цієї землі, яка оплакує їх і ніколи не дозволить забути.

Покладене на вівтар незалежності України життя – найвища ціна, яку тільки можна заплатити заради того, щоб ця земля звільнилася від ворога назавжди. Щоб повстала з руїн, сліз, крові та болю. Відродилася і почала новітній історичний відлік, завжди пам'ятаючи поіменно своїх дітей. Лицарів, які не відступили. І стали Героями…» – йдеться на заголовному банері.

«Вклоніться. Згадайте добрим словом, молитвою. Прочитайте, де воювали, якими були. Це – наші Герої. Сіль землі. Пам'ятаймо! Як і про тих, хто сьогодні в полоні. Бо Ковель дуже чекає їх додому!» – наголошує очільник громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus