USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Обвал швидкісної автомагістралі в Китаї: кількість жертв зросла до 36

2 Травня 2024 10:19
Кількість загиблих унаслідок обвалу ділянки швидкісної автомагістралі в провінції Гуандун на півдні Китаю зросла до 36 людей, ще 30 постраждалих перебувають у лікарні.

Про це повідомляє Xinhua, передає Укрінформ.

За даними місцевої влади, станом на ранок четверга в ході пошукової операції на місці аварії рятувальники знайшли ще 17 тіл загиблих, у результаті чого їх кількість зросла до 36.

Натомість кількість постраждалих не змінилася й на стаціонарному лікуванні продовжують перебувати 30 осіб, чий стан стабільний і життю яких ніщо не загрожує.

Загалом наразі виявлено 23 автомобілі, які через обвал ділянки дороги впали на крутий гірський схил і скотилися ним донизу.

Читати ще: В Індонезії знову сталося виверження вулкана

У повідомлені не вказується про завершення пошукової операції, але йдеться, що тривають роботи з ліквідації наслідків.

Як повідомляли, унаслідок обвалу ділянки проїзної частини швидкісної автомагістралі в провінції Гуандун на півдні Китаю вранці у середу загинули щонайменше дев’ятнадцять людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus