USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Обірвалося життя військових з Волині Віталія Лесика та Василя Малашевського

2 Травня 2024 09:30
Страшним горем огорнута Камінь-Каширська громада, болісні звістки продовжують надходити. Боронячи українську землю від рашистських нелюдів, трагічно загинули хоробрі військовослужбовці – житель села Бузаки Лесик Віталій Вікторович, 1998 року народження та солдат із Каменя-Каширського Малашевський Василь Миколайович, 1985 року народження.

Життя Віталія Лесика завчасно обірвалося у Донецькій області 1 травня 2024 року. Василь Малашевський загинув в Запорізькій області 29 квітня 2024 року.

«Неможливо знайти слова втіхи та розради у час страшної біди для родини. Камінь-Каширська міська рада сердечно співчуває рідним людям бійців. Сил витримки і терпіння всім вам.

Вічна пам’ять, честь та слава», – йдеться у повідомленні Камінь-Каширської громади.

Деталі зустрічі Захисників на рідній Батьківщині повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисників. Вічна шана, честь і слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus