USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині 98% дітей-сиріт охоплені вихованням у сім'ях

23 Вересня 2023 11:53
98% дітей, які мають статус сиріт, на Волині охоплені сімейними формами виховання. Зокрема йдеться про перебування в сім'ях опікунів і піклувальників.

Про це розповіла Суспільному керівниця Служби у справах дітей Волинської обласної військової адміністрації Алла Онищук.

З її слів, ситуація в області, порівняно з початком повномасштабного вторгнення, не змінилася. Нині Волинська та Харківська області є першими в Україні, де реалізовують програму «Родина для кожної дитини».

У квітні цього року було підписано меморандум про співпрацю Волинської ОВА та Дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні щодо реалізації пілотного проєкту «Кращий догляд для кожної дитини».

За даними обласної військової адміністрації, бюджет програми – близько десяти мільйонів доларів. Як зазначила Алла Онищук, наразі про розподіл цих грошей між регіонами не йдеться.

«Першочергові завдання в 21 волинській громаді, які беруть участь у проєкті, – створити середовище, дружнє до дитини», – додала Алла Онищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus