USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Лукашенко будує величезну резиденцію під Сочі, – ЗМІ

1 Травня 2024 10:21
Олександр Лукашенко будує під російським Сочі резиденцію з готелем на чотири номери площею 348 квадратних метрів, ресторанним комплексом і не тільки.

Про це пише Кореспондент з посиланням на The Insider.

Повідомляється, що резиденція розташована в селищі Красна Поляна.

«Вона обіцяє бути розкішною – стіни з монолітного залізобетону, позолочені ручки на дверях, басейни, кухні, ресторани, особистий кабінет і озброєна до зубів охорона», – вказує видання.

Зокрема, видання посилається на проєктні документи групи компаній «Краснодаргражданпроект», яка будує резиденцію. На плані будівництва є 12 об’єктів загальною площею 7 374 кв. м на ділянці площею понад 97 248 квадратів. Третину площі забудови займає об’єкт «головна будівля», проектований для господаря.

Читати ще: Лукашенко наказав знищувати всіх порушників кордону з суміжних держав

У матеріалі йдеться про те, що в головній будівлі розташується гардеробна, банкетна зала, кухня для холодних і кухня для гарячих страв, їдальня, вітальня, ванна (адаптована для маломобільних осіб), кінотеатр, охорона і робочий кабінет.

На підземному поверсі буде розташований басейн, російська і турецька лазня, масажна, фітнес-зал, службова кімната охорони, пральня, серверна і навіть кімната для лиж.

Зверху ж буде побудована вітальня площею 62 квадрати, 20-метрова лазня. Дві менші спальні по 36 кв. м кожна, і головна – на 55 метрів.

Під головною будівлею запроектовано три VIP-котеджі – по 730 кв. м кожен. Один із них адаптований для проживання маломобільних осіб. Обладнані басейнами, їдальнею, трьома спальнями тощо.

Розслідувачі припускають, що цей маєток Лукашенко використовуватиме після того, як залишить президентську посаду – «добровільно чи вимушено».

Читати ще: Вдвічі більша за Монако: показали таємну резиденцію Путіна

Вони додають, що будують резиденцію тихо, через фірму-прокладку, за високим парканом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олена Власюк Показати IP 1 Травня 2024 11:28
Старий пер. Дун
каДИРКА до Олена Власюк Показати IP 1 Травня 2024 12:11
Старий ган ДОН

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus