USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Концерти НАОНІ Оркестра на Волині перенесли

14 Травня 2024 22:39
Концерти НАОНІ – дитячий під назвою «Чарівна паличка диригента» та програма для дорослих «Світові хіти» – у Луцьку, Володимирі та Нововолинську, які мали відбутися у травні, перенесли на осінь.

Отож, 1 листопада концерт відбудеться у Володимирі;

2 листопада – Нововолинськ;

3 листопада – Луцьк;

Всі квитки, придбані зараз, будуть дійсні на нові дати.

Усі, хто захочуть повернути квитки, зможуть отримати кошти.

Національний академічний оркестр народних інструментів України давно широко відомий за межами кола професійних музикантів. Його сім перемог у проєкті «Битва оркестрів» та плідна співпраця з зірками української сцени широко відомі. Вони зробили ім’я НАОНІ Оркестра синонімом високої якості та професіоналізму. Авторські аранжування дозволяють колективу щоразу дивувати навіть найвідданіших шанувальників.

«Чарівна паличка диригента» – концертно-освітня ігрова програма для дітей віком від 3 до 14 років.

Це просвітницький проект, який має на меті знайомити дітей з нашими народними музичними інструментами та інструментами симфонічного складу, закладати знання про українську музику та культуру з найменших років.

Протягом концерту діти та батьки:

– відкриють для себе звучання традиційних українських народних музичних інструментів

– зустрінуться з казковими персонажами Дартом Вейдером з Зоряних війн та Гаррі Поттером

– діти матимуть можливість зіграти на інструментах на сцені разом з музикантами

Програма «Світові хіти» включає оркестрові фолк-симфо-рок композиції: Queen, Nirvana, Океан Ельзи, Скрябін, а також, музика з фільмів «Місія нездійсненна», «Агент 007», «Пірати Карибського моря», «Мисливці за привидами». Під керівництвом Віктора Гуцала музичні експерименти оркестру стали дедалі цікавішими, сміливішими та новаторськими. «Світові хіти» від НАОНІ Оркестра – найкращий спосіб провести вечір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus