USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Трамп не має гадки, як закінчити війну в Україні, – ексрадник

Сьогодні 18:18
Колишній радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон заявив, що американський експрезидент не має гадки, як завершити війну в Україні.

Як передає Укрінформ, про це Болтон сказав під час інтерв’ю CNN.

Зокрема, Болтон процитував заяву Трампа, зроблену ним під час нещодавньої розмови із Президентом Володимиром Зеленським про те, що він принесе мир і покладе край російсько-українській війні. На переконання ексрадника, Трамп не уявляє, як завершити війну в Україні.

«Це божевілля. Він (Трамп – ред.) гадки не має, як він збирається вести переговори та завершувати цю війну», – вважає Болтон.

Читати ще: У Трампа готують кампанію проти Гарріс, якщо вона замінить Байдена на виборах, – NYT

Він зазначив, що наближеність Трампа до глави Кремля Володимира Путіна призведе до поступок на користь Росії, що будуть руйнівними для України.

Як заявив Болтон, це «дуже темний момент», додавши, що він такий не лише для України, оскільки США прийшли на допомогу Києву «не з доброти наших сердець, не з активної благодійності».

«Ми допомагаємо Україні, тому що в основі інтересів американської національної безпеки захист від неспровокованої агресії на європейському континенті та намагання встановити там мир і стабільність, що приносить нам незліченну користь», – зауважив він.

Читати ще: «Я отримав кулю за демократію», – Трамп провів перший мітинг після замаху

Як повідомляли, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після телефонної розмови із Зеленським 19 липня пообіцяв принести мир і покласти край війні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бернард Барух Показати IP Сьогодні 19:51
Не вірте політикам, ставленикам фінансистів, сатаністів. Вільсон, Ейзенхауер теж обіцяли перед виборами, що Штати не воюватимуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus