USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Трампа готують кампанію проти Гарріс, якщо вона замінить Байдена на виборах, – NYT

Сьогодні 11:34
Команда експрезидента США Дональда Трампа готує атаку на віцепрезидентку країни Камалу Гарріс на випадок, якщо чинний лідер Джо Байден відмовиться від участі у виборчих перегонах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The New York Times із посиланням на поінформовані джерела.

Зазначається, що команда Трампа вже підготувала опозиційні дослідження про Гарріс та має подібні досьє на інших членів Демократичної партії, які можуть стати кандидатами на президентських виборах, якщо Байден зійде із перегонів.

Однак основна частина підготовки кампанії була зосереджена на Гарріс, включно із нещодавно завершеним опитуванням, яке мало на меті перевірити її вразливі місця на загальних виборах.

Читати ще: Демократи хочуть Гарріс. Висунення Байдена президентом вирішили відкласти

Крім цього, союзники Трампа почали вивчати досьє губернаторів-демократів, які розглядаються як потенційні напарники Гарріс. Особливу увагу радники колишнього президента США приділяють губернатору штату Пенсильванія Джошу Шапіро – штату, на перемогу якого кампанія Трампа зосереджена найбільше, щоб перекрити демократам шлях до Білого дому.

Видання пише, що незадовго до з’їзду Республіканської партії в Мілуокі минулого тижня команда Трампа підготувала плакати і відео проти Гарріс, аби продемонструвати їх делегатам і телеглядачам. Однак ці плани були скасовані після замаху на Трампа під час виборчого мітингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus