USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Стартував чемпіонат Волині з чоловічого боксу

26 Квітня 2024 09:49
Чемпіонат Волині з боксу серед чоловіків (еліта) та юнаків 2010-2011 років народження упродовж трьох днів триватиме у Любомлі. Одночасно проходитиме і обласний турнір серед 11-12- річних боксерів. Загалом у різних вагових категоріях за чемпіонство змагатимуться понад 160 учасників з усіх куточків області.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Від імені голови та депутатів Волиньради учасників й організаторів турніру привітав Григорій Пустовіт. «Бокс – це спорт людей сильних, з характером, з міцним бійцівським духом. Цей спорт – не лише про майстерність нанести удар, а й про вміння його уникнути. Сьогодні не всі стануть чемпіонами, та, пам’ятайте, можна програти бій, але виграти війну. Тому кожен спортивний поєдинок – це шлях до перемоги. Виходьте на ринг і перемагайте!» - висловив побажання посадовець.

Загальнообласні змагання є відбірковими, переможці отримають путівку на Чемпіонат України та шанс потрапити до національної збірної.

Читати ще: Стартував відкритий чемпіонат Луцька з легкої атлетики

В обласній Федерації боксу зазначають, що волиняни мають хороші перспективи. Лише упродовж двох останніх місяців збірна Волині завоювала одразу 7 медалей на Чемпіонаті України серед учнів пам'яті захисника України Олександра Марченка; повний комплект медалей здобули четверо вихованців ДЮСШ 2 та ОДЮСШ «Колос» на всеукраїнському турнір з боксу серед юнаків, а кілька днів тому у загальнодержавних змаганнях серед юніорів на честь Героїв оборони України золоту нагороду завоював Гліб Іванчук, учень Володимирської ДЮСШ ім. О. Зінкевича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus