USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Перша після дебатів пресконференція Байдена обійшла за переглядами «Оскар»

13 Липня 2024 23:31
Понад 23 мільйони людей переглянули першу пресконференцію президента США Джо Байдена після дебатів із колишнім лідером країни Дональдом Трампом. Це більше глядачів, аніж зібрала цьогорічна церемонія вручення премії «Оскар».

Як передає Укрінформ, про це із посиланням на дані маркетингової компанії Nielsen повідомляє The New York Times.

Читати ще: Попри обмовки: Байден упевнений, що не завдає шкоди репутації Америки

Зазначається, що телевізійна авдиторія склала приблизно 45% із 51,3 мільйона людей, які дивилися дебати між Байденом і Трампом 27 червня.

Конференцію транслювали кілька великих телевізійних мереж. Мільйони інших глядачів могли дивитися конференцію Байдена на цифрових новинних сайтах та соціальних мережах, дані з яких не фіксуються Nielsen.

Читати ще: Байден звинувачує себе за провалені дебати з Трампом. Каже, що почувався зле через хворобу

За даними компанії, приблизно четверо із п’яти глядачів були віком від 55 років. Мережа АВС залучила найбільшу авдиторію серед дорослих віком від 25 до 54 років.

Водночас Fox News переглядала найбільша кількість людей – 5,7 мільйона, що дорівнює майже чверті усієї телевізійної аудиторії.

Читати ще: Донори виборчої кампанії Байдена заморозили $90 мільйонів після дебатів, а Маск вклав гроші у передвиборчу кампанію Трампа

Як пише NYT, майже годинний виступ Байдена на саміті НАТО у Вашингтоні став однією із найпопулярніших телепередач цього року, якщо не брати до уваги спортивні події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus