USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Донори виборчої кампанії Байдена заморозили $90 мільйонів після дебатів, а Маск вклав гроші у передвиборчу кампанію Трампа

13 Липня 2024 14:57
Донори виборчої кампанії американського президента Джо Байдена оголосили про призупинення близько 90 мільйонів доларів своїх пожертв.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NYT.

«Деякі великі донори від Демократичної партії повідомили найбільшому пробайденівському коаліційному виборчому штабу «Майбутнє вперед», що пожертви на суму приблизно 90 мільйонів доларів будуть призупинені, якщо президент Байден залишиться на чолі виборчого списку», – пише видання із посиланням на два неназвані джерела, які були поінформовані про ці розмови.

Разом з тим видання зауважує, що представники «Майбутнє вперед» відмовилися коментувати будь-які розмови з донорами чи то обіцяні суми, які були заморожені. Радник «Майбутнього вперед» сказав лише, що група очікує, що донори, які призупинили пожертви, повернуться, «щойно вирішиться теперішня невизначеність».

Читати ще: Попри обмовки: Байден упевнений, що не завдає шкоди репутації Америки

Мільярдер Ілон Маск зробив пожертву фонду America PAC, який виступає на підтримку Дональда Трампа у передвиборчій кампанії, повідомляє Укрінформ з посиланням на Bloomberg.

Як зазначається, сума пожертви невідома, проте співрозмовники видання стверджують, що вона «значна».

America PAC має оприлюднити свій список донорів 15 липня.

Серед організацій, які підтримують Трампа, America PAC найбільше витрачає на прямі контакти з виборцями. Фонд уже витратив 15,8 мільйона доларів, з яких 13,1 мільйона пішли на «роботу в полях».

Читати ще: Байден звинувачує себе за провалені дебати з Трампом. Каже, що почувався зле через хворобу

Особисто Маск поки що публічно не підтримав жодного кандидата на цьогорічних президентських виборах. Раніше цього року він заявив, що не очікується фінансування кампанії ані Трампа, ані Байдена на виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
йцук Показати IP 13 Липня 2024 15:37
Батько Трамп буде світом керувати! То вже стопудово !
Анонім Показати IP 13 Липня 2024 18:25
Печалька в тому, що наші безголові чотири роки обсирають Трампа…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus