USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

На Волині за махінації судять державного реєстратора

19 Квітня 2024 19:31
На Волині перед судом постане державний реєстратор, яка без законних підстав вносила зміни до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Про це інформує прокуратура області.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення державним реєстратором відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету однієї із сільських рад Камінь-Каширського району неодноразової несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованих системах (ч.ч. 1,3 ст. 362 КК України).

За даними слідства, упродовж жовтня 2021 – липня 2022 року чиновниця, маючи доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, на підставі документів, які не відповідають вимогам законодавства, внесла зміни у реєстр щодо функціонального призначення чотирьох об’єктів нерухомого майна у Ковелі.

Читати ще: На Волині державного реєстратора покарали за корупцію

Після внесення таких змін приміщення квартир у реєстрі уже значилися як нежитлові торгово-офісні приміщення.

Далі – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus